Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2012.04.30. 21:41 BALAGE

Bosszúállók (The Avengers)

 Hello, mindenki Balage vagyok. Most néztem meg a Bosszúállók című filmet, az volt benne a legjobb hogy volt története, méghozzá ku*va, megjelenik a Shield igazgatója meg az egész cég, Natasha, Tony, Hulk, Thor, Captain America, szóval nagyon jó. A történet ott kezdődik és végig ezt a szálat követi, amikor Loki, elveszti a királyi hatalmát Asgard-ban (Thor nevű film) azt hiszik meghal de igazából rájön hogy a Földön van egy KOCKA nevű energiaforrás (hmm....de emlékeztet ez valamire----->Transformers) és eljön a földre hogy megszerezze majd rászabadítja a jégóriás hadseregét a Földre, így átvegye a hatalmat. 
A filmben az a jó hogy komoly de közben megtartja a személyiségeiket a hőseinknek: Tony: akkora f*szkalap, mindenkivel hülyéskedik, szóval hozza a formáját, Captain America: 2.világháborús fenegyerek, és igazából egy csomószor kitérnek erre természetesen nem célzottan hanem csak így rejtve, de sosem tudja hogy mi micsoda(de ti nem ezt tennétek srácok??? tök poén hogy 70 évig játsza a jég királylánykát<----hogy Tony szavaival éljek)
, Hulk: dühös, nagy és nem mellesleg az egész ellentéte az hogy 180-as IQ-val rendelkezik, valamint mindig szidja a másik énjét, (pl mikor mondja hogy halhatatlan: "Próbáltam és a számhoz raktam a pisztolyt de a zöld srác kiköpte a golyót") 
Amúgy nagyon epikus, mint mikor a Shield taszott nagy "hajója" csak úgy kiemelkedik, meg mikor beomlik a föld a bázisba, és hasonlók. A kamera mozgások szintén nagyon jók lettek (van egy jelenet amikor Amerika Kapitányt egy moci tükréből követi a kamera).
Az is tetszett hogy nem csak belerakták a karaktereket és ennyi, hanem gúnyolódnak egymáson (Tony le Tarzanozza Thor-t meg ilyenek) vagy mikor van a végső harc akkor is egymás erejét használják a dögök eliminálására.
Szerintem az idei év egyik legjobb filmje és remélem az is marad, bár az Iron Sky nálam még viheti a pálmát. Itt egy link ugyan mozis a minőség és párszor elmegy a hang de pont ilyen sz*ar részeknél, szóval nem vészes---->  http://rapidgator.net/file/8765221  Itt letölthetitek, aki nem mozizós típus annak ajánlom, aki meg az, az már tuti látta. 
Szerintem nagyon ott van, na hello.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr34481356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása