Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2012.04.29. 14:06 BALAGE

Call of Juarez The Cartel

 Hello emberek, itt Balage. Egy új alannyal érkeztem el ma hozzátok, ami nem más mint a Call of Juarez The Cratel, nagyon nehéz bemutatni ezt a játékot, annyi hibája van, de szórakoztató, valamint unalmas is, akkor mi is van most pontosan???

A story egy rendőrségi irodáról szól, ahol bombát helyeztek el és a 3 kemény zsaru Ben, Kim és Eddie-t leküldik az "alvilágba" (drogos gengszterek világába) hogy kiderítsék ki is tette az irodába a bombát. Történetnek ez nagyon kevés---> felrobban az iroda, keressed meg a bűntevőt<-- dió héjban. 10/4

Grafika: Egy szó: Fúj, nem az alap grafikával van a gond mert az effektek a víz meg ilyenek rendben is lennének de olyan textúraproblémák vannak, meg tiszta pixel az egész, és a nap az meg vakító, nem reális vakító!!!!!!! A táj még úgy ahogy elmegy(de például van az a küldetés mikor a Grand kanyon westernes kisvároskájába kell futkározni, és most nem arról van szó hogy szar a táj, hanem a kanyon alja kb. 20 pixelből áll) Meg azért a programozók rendesen elcsesztek benne "néhány" dolgot grafikai szempontból persze, meg egy csomó helyen, de ezt majd később. 10/5

Hangok-zenék: hangok átlagosak semmi különös nincs benne, ezalatt azt értem hogy a fegyverek hangja rém szar, persze ez mindenhol így van, térhanghatás még ha nagyítóval néznénk át egy rizs szemet akkor is előbb találnánk rajta egy tájképet mint hogy itt hanghatást, de ez tényleg nem a játék hibája hanem úgy minden játéké, persze tisztelet a kivételnek, nem jön át semmi a hangokból, de persze a kicsit régebbi Homefront képes volt erre, komolyan amikor fejbe lövik a kis srác anyját meg ahogy sír, komolyan az az érzésed hogy elveszített valakit, meg a drámai hatás is csak a hangoktól már nagyon átjön, de itt semmi!!! Zene: Hmm nem, igazából próbál a pályákhoz igazodni, itt ismét a Grand kanyon-os példát venném elő, hogy amikor megyünk a pályán, akkor tényleg jó kis régi western zene megy alatta, vagy a város közepén, gettós rap-es zene. 10/7 Csak a zene miatt, meg azért mert a többi játékba is ilyen vagy kicsit jobbak a hangok.

Játékélmény: Na itt jön az UNALMAS címszó, komolyan mondom, 1 hete meg van a játék de még nem is értem a végére 1-2 pályánként le kell tenni és mással kell játszani, mert különben úgy elunja magát az ember tőle hogy utána tuti nem veszi elő megint egy darabig, de ennek meg van az oka, eszetlen hentelés és még csak a környezet sem változatos. Fegyverekből van 1-2 de az se több egy 30-nál ami azért ha úgy vesszük hogy pisztolyok meg nagyobb puskákat együtt számoljuk akkor már mindjárt nem sok.
Igazából sosem éreztem a hiányát több fegyvernek mert igazából , ami megvan az jó és ha 1-2 pályánként kapunk újat (általában szarabbat), akkor nem fogjuk úgyse használni.
A hangulaton az javít amikor megölsz egy embert és ő átesik 5 falon 3 biciklin és 2 kocsin (ilyen nincs), Pl nálam már volt olyan hogy megöltem és beleesett a talajba az ember.
Az viszont rossz dolog, hogy olyan rosszul optimalizálták a játékot hogy néhány pályán nagyon szaggat, nem tudom gépen is ilyen szarul lett megírva a program, de azért ezen csiszolhattak volna valamit egy frissítés erejéig. 10/5 Azért ha 1 óránként végig játszuk akkor mégis csak egy szórakozást nyújtó, néha párbeszédekben vicces. Valamint megvan a 3 karakter különböző személyisége, van a nagy legény forrófejű Ben, nagy dumás Eddie és a (PICIT!!!) trágár de általában nyugodt Kim. 

Nem rossz játék, de sok hibája van, ami szerintem alapvető hiba ez a jelenkori szir-szar, nem illik ide, szerintem a Western világa sokkal jobb volt.



 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr274479277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása