Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2012.02.02. 20:15 BALAGE

inFamous

 Hello, itt Balage. 

Elérkeztem a 2. Play Station 3-as tesztemhez. 

Történet: Van egy Coal nevű fickó, akit valami furcsa jelenség környékez meg, ettől képes lesz a puszta kezével villámokat szórni, de komolyan, Zeus-t megszégyenítően villámokkal sújtani az embereket és még sorolhatnám. Egyszer Coal majdnem elpusztítja a várost egy nagy erejű robbanással. 
Erről szól az egész játék. 10/9 

 

 






 


Grafika: Gyönyörű textúrák, kidolgozott karakterek/ karaktermodellek ( mondjuk Coal testvére úgy fut mintha be lenne f*sva :D ) Kiváló fény, árnyék effect. 

Hang-zene: Zenéből nem sokat vettem észre, csak azt amikor meghal Coal és egy ilyen lehangoló életkedvet elvevő zenét raktak be a készítők. A hangokkal semmi bajom, az elektromos kisülések robbanások ellenfelek képességek hangjai tökéletesen el lettek találva, valamint ami a történet szempontjából is nagyon fontos, hogy a párbeszédek szinkronhangok is illenek a karakterekhez. 10/6 Sajnos a zene lerontja ezt az összpontot.
 
 







Játékélmény: A játék nagyon élvezetes, főleg mert, a már GTA hoz hasonló rendszer van a játékélmény fenntartása érdekében : ott fegyverek itt új képességek, ott is bővül a terep és itt is bővül a bejárható terület, és egyáltalán nem kicsi noha annak tűnik. 10/10 Jó megoldások és ötletek.

Szavatosság: Mint mondtam bővülő terep, na meg a bővülő képesség listánk. Főleg hogy a játék hozza az elvárt nehézségi szintet, volt olyan küldetés hogy már majdnem nekiba****tam a kontrollert a TV-nek de volt olyan is hogy csak röhögtem rajta. 
Ez tipikusan nem egy olyan játék hogy 30 ellenféllel is simán megküzdünk, + lesznek teher kamionok amiken természetesen turretek lesznek felállítva ráadásul 4 5 egység mindig ott lesz a közelben. Na de most jöjjön az amire szerintem mindenki kíváncsi, mégpedig a játék idejére hiszen egy 5 órás kis f*sért nem mindenki adna ki 8 ezer forintot. De ne aggódjatok be lehet szerezni külföldön is 5 ezerért, de szerintem 8.000 Ft bőven megér 30 óra kemény Story-t és ha megunnád akkor elmehetsz csinálni a jó kis mellék küldetéseket, mellyel a várost szabadíthatod fel a bűnözőktől, vagy megkérnek fotósok hogy mutass egy két trükköt amit lefotózhat és ezzel is területeket szabadíthatunk fel. Amúgy Coal profi parkouros, ezt csak úgy mellékesen említeném, nem mintha nem kellene a játék 90%-ba használni de miért is kellene szólnom :D. Coal mindent megfog, felmászik mindenek, és késöbb ezeket elősegítő képességeink is lesznek, például a Prototype-ból már jól ismert suhanás, vagy éppen ha úgy tartja kedvünk vezetékeket és a helyi sínhálózaton boardozhatunk, csak vigyázzunk mert lehet jön egy vonat  és akkor , hát ő nem kell részleteznem :) ( na jó 30m 25 cm-t repülünk ÉK irányba 25°-os ívben eltrafálva pár nagynénit és a kukában turkáló csövest)
10/10 

Aki most gondolkozik PS3-on vagy van, akkor ezt a játékot ki nem szabad kihagynia. Balage voltam, jó ugrándozást Empire City-be, na csá.
 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr24053841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása