Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.12.07. 20:49 BALAGE

Batman Arkham Asylum

batman aa cover.jpegHello itt ismét Balage, a Batman Arkham Asylummal. 
A játékot fejlesztette az Eidos, Rocksteady, DC interactive és kiadta a Warner Bros Interactive.

De kezdjük is a történettel: Egy ismeretlen profilú ember alias Joker, aki az egész Maffiát rettegésben tartja, be jut az Arkham-i diliházba, hogy kiszabadítsa a legalja népet. Sikerül is terve mikor elfogjuk (Batman személyébe)
sikerül kiszabadulnia, és sok bűnözőt és még erőseb barátait ránk szabadítja. És ezt nekünk kell megfékezni, a szuper modern kütyükkel. Batman csak más a story :D 10/8

Grafika: A játék 2009 Augusztus 25.-n látott napvilágot, Észak Amerikába. 2009 és ilyen jó grafika, le a kalappal, Jokernek minden egyes hajszála külön textúra, Batmannek meglehet számolni az öltéseket a ruhályán, és minden egyes fűszál úgy néz ki hogy egyszerűen nem bír az ember anélkül játszani hogy folyton dicsérné a grafikát. Az élsimítás, a fények, a textúrák, az effektek, minden passzol, szerintem egy Crysis II-t megszégyenítő szinten van. Erre csak 2 jó szó van. KU*VA JÓ. És hogy miért? Ez egy jó kérdés, ugyanis a világ eddigi legjobb Engine futtatja, ami nem más mint az Unreal Engine 3.0, ja és PC-n még egy PhysX támogatást is kapott. 10/10 Ez 2009-et meghaladó grafika, még ma is olyan jól néz ki hogy, még a nagy kritikusok is csak nézték, mert nem bírták levenni róla a szemüket. 

Hang-zene: Zenét nem igen szoktam figyelni de amikor egyszer egyszer, észreveszem, hát szóval nagyon jó zenék vannak benne, a hangok meg annyira passolnak a szinkronosok is jól játszották a szerepüket, és a tereptárgyak és minden más annyira passzol ehhez az egész Batman hangulathoz hogy, nincs rá szó. 
10/10

Játékélmény: Na itt voltak gondok, az a baj hogy írtó hosszú a játék és ahhoz képest meg kicsi a mozgástér nem tudunk kalandozni csak a szigeten, és ott sem minden hol, valamint a verekedés is kezd monotonná válni a játék során, de aki nem unta meg és végig játszotta a storyt akkor az keresgéljen pixelről pixelre, ugyanis a játékban felszedhetünk Riddler Challenge névre hallgató, trófeákat, megtalálni is nehéz nem hogy összeszedni, van olyan hogy ott az orrod előtt de nem tudod hogyan kell összeszedni, mert meg kell kerülni meg ilyesmi, ebből nem tudom pontosan mennyi van de ha jól emlékszem akkor 150 található a játékba, + még ilyen kis hanglemezeket is összeszedhetünk, amiből megtudunk információkat karakterekről és a többi és a többi, ez nem elég? Ne bánkódjatok van ott még szintlépés is, meg fejlesztés, először csak egy kis nyavajs Bataranged van, utánna Multi majd Triple Batarang, valamint irányítható Batarang is lesz, hackelő panel, szigonypuska és még sok más. Szerintem a játékélmény tökéletes, igazi batman hangulat, a semmiből leszállunk elpáholjuk a tökös gyerekeket és eltűnünk. 10/9 Azért egy CO-OP belefért volna, valaki megy Robinnal, valaki meg Batmannel, és az egész storyt CO-OP-ban kijátszani, na az lenne a mulatság.

Szerintem ez egy igen jó játék, próbáltam az elemzésbe beleírni pár infót, meg ilyesmi, kíváncsiak vagytok?-vegyétek meg töltsétek le, aki ahogy akarja, Balage voltam, remélem tetszett legközelebb a Batman Arkham Cityt fogom tesztelni. Na hello :D


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr883446555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása