Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.08.16. 23:41 bloggerek

Prince Of Persia The Sands Of Time

Történet:A perzsák megtámadnak egy indiai várost az idő tőréért amivel vissza lehet pörgetni az időt és ki lehet vele nyitni az idő homokóráját.Mikor ez megtörtént és kinyílt a homokóra mindenkit megfertőzött és ilyen homokszörnyek lettek. Kalandunk ott kezdődik mikor megtámadjuk az indiai várost és megszerezzük a tőrt mikor ezzel kész vagyunk akkor a király(apánk) mágusa azt kéri tőlünk hogy szúrjuk bele a tőrt homokórába és mi beleszúrjuk és elszabadul a homok. 5/4.5

 

Játékélmény:Mikor megkaptam ezt a játékot a Warrior Within után nagyon tetszett még úgy is hogy a trilógia legjobbja után játszottam vele. Lehet falonfutni ami nagyon tetszett szintén a sok mozdulat és combo ezt a játékot egy gyerek sem hagyhatja ki 1x vigyétek végig én ajánlom mindenkinek. 5/4

 

Hang-Zene: Hát a zenékről csak annyit hogy nem rossz de egy idő után idegesít. A hangok szerintem egész jók hiszen 2000 2001-be még nem voltunk olyan fejlettek. A kard hangja is egész jó meg a szörnyeké is. 5/3.5

Grafika:

Szerintem az se olyan rossz de nagyon bugos (pl.:egyszer felálltam egy párkányra és mintha nem lenne ott semmi leesik) ez amit most mondok nem igazán bug csak furcsa mikor nincs nálad a tőr akkor is mindig zsebre akarja tenni szóval megfogja a levegőt mintha a tőr ott lenne és bele teszi a tartójába. 5/3

Szavatosság:

Én 3x végigvittem és még máig se unom csak már nem jáccok rajta mert néhány helyen olyan k****a nehéz. 5/5

Prince Of persia The Sands Of Time:

Ez egy remek játék ajánlom mindenkinek: 5/4

 A játékról:

 

Főszereplők:

Főhősünk egy herceg (Dastan) aki épp egy indiai városba megy hogy megszerezze az idő tőrét. Nagyon jól parkourozik. A Herceg egy természetes atléta, kardozásban, és akróbatikákban volt kiképezve az legelittebb meseterek által. Miután kiengedi az idő homokját utána az ellenfelek homokszörnyek lesznek ezért a túlélésért kell harcolnia.

 
 
 

Farah:Farah a legyőzött Maharadzsa lánya. Perzsiába vitték, mint egy rabszolgát, segít a Hercegnek, és csak így tudja visszaszerezni a szent tőrt. Ő egy tapasztalt ílyász, és bátran harcol, tanácsokat ad a Hercegnek, persze a Herceg nem tudja, hogy bízzon e benne, vagy ne. 
 
 
 
 
 

 Vizier:Tapasztalt varázsló, és szívtelen cselszövő, követeli a homokórát, és a Tőrt, amiknek meg van az erejük, hogy a használójukat egy halhatatlan istenné tegyék. Démon hordát vezet a Herceg ellen, aki meghiúsítja a terveit hatalomért, mivel ellopja a szent tőrt. 

 

 

 Szörnyek:

A szörnyeket általában addig kell ütni amíg hátra nem esnek majd az (E) gombbal leszúrni őket ,mert ha ezt nem tesszük akkor felkelnek majd újra ki kell fektetni őket.De az alap szörnynél átlehet ugrani a (SPACE) gombbal és kétszer kattintunk akkor egyből elesnek és leszúrhatjuk őket de ez az lándzsás és a csaj szörnynél is bejön.Még van egy fajtája a szörnyek likvidálásának ha az időhomok melett egy fehér negyedhold van akkor az (E) gombbal megszúrjuk őket szürkék lesznek majd ha egyszer kattintunk akkor felüti majd ha még egyszer akkor meg lecsapja a herceg a szörnyet szaltóban.

Fegyverek: 

    

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr732226878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indomitables 2011.01.16. 21:44:07

Ez jó lett ki csinálta? Szeretnék neki gratulálni.
süti beállítások módosítása