Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2012.05.06. 21:58 BALAGE

Mortal Kombat 9 (Komplete Edition)

Hello mindenki itt Balage, és ez a Mortal Kombat legújabb része a 2011-s MK9-ből is a Komplete Edition ami 4+1 karaktert tartalmaz hiszen nekünk PS-n exkluzív tartalom öreg barátunk és a PS-é is nem más mint Kratos alias: God of War.
Történet: A történet ott kezdődik ahol az első Mortal Kombat film is, mikor elkeddődik A Küzdelem a Mortal Kombat. Az első 2 filmet dolgozza fel verekedős stílusban, (ezt azért mondom hogy verekedős mert a film is az, de itt olyanokon kapnak össze hogy: "Mi a cyber világhoz tartozunk Cyrax- mi nem vagyunk robotok- és megy a harc szal ilyenek). Meg egy két mellékszálba is belefuthatunk, de a történet foglya a kazünk és amíg tart addig nem engedi el, Scorpion és Sub Zero közti vívódás is szerepet kapott. 10/10 nem azért kapta mert az egyik kedvenc játékom, hanem azért mert ilyen eredeti történetet még nem láthattunk, valamint majd később bonyolódik a történet meg ilyenek.

Grafika: Szerintem mindenki kedvence az Unreal Engine 3 fut alatta. A játék 1080p-ben fut PS-n, szóval egyáltalán nem pixeles, az effektek rendeben vannak, a táj és a hátterek gyönyörűek, a karakterek és annak sérülés modelljei is hozzák a 2011-es színvonalat.
10/10

Hangok-zenék: A hangok is elég jól sikerültek, sőt a harcok alatt lévő hang effektek, pl Liu Kang kínai benyögései a bicikli rúgás során, vagy Scorpion és Sub Zero félelmetesen mély hangja, de akár csak a háttér zajok, vagy az x-ray-ek alatt menő lelassított üvöltések és sikoltások is jók,valamint a szinkronhangok is illenek a karakterekhez, mikor Cyrax még ember akkor emberi hangja van, amikor a történet során /copy: átalakul robottá/ akkor már ilyen cyberesebb hangja lesz, a zenék is ku*va jók lettek a Mortal Kombat főcímdala megy alatta meg még a többi MK-s zene. 10/10

Játékélmény: több mint 50-60 történetben levő harc, 4+1 bónuszkarakter, Test your strike/fight/might ilyenek, online mód ahol egy moziban nézhetjük a meccseket, 300 challenge, a towerben, vagy a kis sima arcade 1vs.1 vagy 2vs.2-es meccsek, amik vannak az AI ellen is, de ha a haverok is nagy fanok akkor nagyon jó a hangulata. 33 játszható karakter a Komplete Edition-ban. Ezek kiismerése, majdnem profi szintre emelése a kezelésüknek igen csak nehéz és időigényes de szórakoztató dolog, had áruljak el valamit a vétel döntésének a segítségében: én az MK9 demojával 4 db karakterrel CSAK arcade módban fél évig játszottam, és még most is játszok vele, ugyan olyan nagy örömmel. Ez még csak 4 karakter volt, de 33-al meg az a sok bónusz úr isten, am Kratos barátunk elhozta egyik görög szobáját nekünk (új aréna), ahol laposra verhetjük a nekünk nem tetsző arcokat, a mozgáseffektek nagyon királyok, minden zsigerük a karaktereknek mozog, törik, zúzódik, sérül, roncsolódik, a special combo-k is nagyon jól néznek ki, ami szintén hozzá ad a hangulathoz, valamint a grafika lehetővé teszi a durvábbnál durvább Fatality-k megvalósítását is. 10/10 nagyon hosszú játék és szórakoztató is.

Ez egy nagyon jó játék, de sajnos a PC tulajok nem élvezhetik, de nekik is vannak barátaik, ha megvan ismerősötöknek akkor próbáljátok ki, és utána döntsetek a vételéről, vagy ott van az a 4 karakteres demo is PSN-n, vagy X360 Liveon, (Amúgy Boxon nincs kratos szóval ne is várjátok, de PS-n az alap kiadásban is benne van) jó szórakozást! Szevasztok.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr614492321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása