Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2012.05.04. 22:00 BALAGE

Grand Theft Auto IV

 Hello, itt Balage és ma a GTA IV-et hoztam el nektek amiből már videó volt ígérve, de nem jöttek össze a tervek, szóval inkább megírom ezt a tesztet.
Történet: Niko Bellic egy horvát emberke, elmegy Liberty City-be mert elhiszi fivérének, hogy Amerikában milyen jó az élet, palotát ígér jó csajokat és jó kis sport kocsikat, hát Roman átbas*ta. Niko mérges lesz, de mit is tehet hisz már Amerikában van, és megszerzi magának az életet amit Roman ígért neki így belép a helyi bűnszövetkezetbe, belső okok miatt.
Hmm... nem ugyan ez volt a GTA SA-ban is, csak itt a rég eltűnt kis tesó CJ helyében van Niko, aki hazatér és találkozik tesójával és megismeri a helyi gang-et. 10/5 Nem gáz csak san Andreas.

Grafika: Nem szar csak szemet szúróan gyengék a textúrák de ez minden, az árnyék is rendben van, a robbanás effect, a víz meg úgy minden igazából, csak a város olyan mintha most hányták volna le, de igazából mind1. Bár a karaktereken is kellet volna mit csiszolni, de úgy összességében jó a grafika, csak a GTA-ban már megszokott fél méterig betöltődő autók is kicsit zavarosak, meg a városi fények amik nincsenek is ott csak effect az egész (mármint mikor este van és helikopterből látod a kocsit lámpáit, na az kamu, ha közelebb mész eltűnik, pont olyan mint a DC Universeben a háborús effect de az is csak távoli cuccos) 10/8 Mégis csak 4 éves játék, a Prototype se mérföldkövekkel szebb, mondjuk itt kicsit kopott minden ott meg inkább csak egy pici elmosódás van de m1. 

Hangok-zenék: Zenékből van egy csomó, de ezt már megszokhattuk hiszen, mégiscsak egy GTA-ról beszélünk, a hangok meg úgy ahogy vannak ku*va jók, kocsik hangjai jók, effect hangok fa*zántosak lettek, meg a fegyverek hangja sem hasonlít egy diótörőre mint a SA-ban. 10/10

játékélmény: a játék eléggé hosszú+ mostmár van beépített multi amit mikrofonnal élvezhetünk, hiszen a GTA IVben van telefonunk amivel lehet hívni a többieket meg SP-be lehet vele talikat rendezni meg ilyesmi, később már kamerás mobilunkal villoghatunk a csajoknak, valamint megjelentek az internetkávézók, ahol e-mail-unkat tudjuk megtekinteni, valamint telónkra témákat letölteni és a többi, a fizika sokkal jobb lett mint elődjében, a törés effect szerintem példaértékű. A tűzharcok is változatosak, valamint van fedezékharc, persze tök gagyi, de van, auto-zoom is van, tehát már nem a szemünkre vagyunk bízva hanem a játék auto-zoomjára. A küldetésekből úgy vettem észre nincs olyan sok, viszont ezek sokkal nehezebbek mint a GTA SA-ban. A közelharc szintén javult van sima lökködés ütés, de van amikor szintén az auto-zoom segítségével behozhatunk egy sokkal kifinomultabb harcrendszert is, kis/nagyütés, rúgás és védekezés is van.
10/9 picit untam a végére a lehetetlenebbnél lehetetlenebb küldiket, de összben jók lettek csak sok az ugyan olyan, de ezek szerencsére jók, és a lista is nagy, ha ismétlődik is a helyszín vagy éppen az erőviszonyok sohasem lesznek ugyan azok.

Ez egy jó játék aki még nem játszott volna vele az mindenképpen tegye meg, aki meg már játszott vele, annak csak is további jó szórakozást tudok kívánni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr494489269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása