Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.12.02. 23:15 BALAGE

Bionic Commando: Rearmed

BC R BLOG.jpgHello, hello Balage vagyok, és ma a Bionic Commando: Rearmedot fogom nektek bemutatni. Ezt a játékot fejlesztette és piacra dobta, a Capcom 2008-ban.
Ez a játék az eredeti Bionic Commando renew változata. De akkor kezdjük is el az elemzést majd egy két infot:

Történet: A birodalmiak váratlanul és rejtélyesen csaptak le az Amerikai Államszövetség (FSA) szívében. A karizmatikus, fasiszta parancsnok, Killt generalisszimusz által vezetett birodalmi erők területeket foglaltak el az FSA-n belül, taktikailag fontos helyeket és ipari létesítményeket vettek ostrom alá.
Killt és birodalmi hadserege sikeresen megszerezte egy titkos katonai program terveit, amelyet Albatrosz-projekt néven ismertek csupán. Egy rég letűnt katonai diktatúra évszázados tervei fennmaradtak egy hatalmas erejű fegyvertől.
Az Albatrosz-pojekt körüli igazság kiderítésére az FSA  elküldte szuper ügynökét, Joseph Gibsont, aki tetteivel kivívta a "Super Joe" becenevet. Joe küldetését azonban elárulták, őt magát a birodalmiak elfogták, és ismeretlen helyen börtönbe zárták.
Megmenteni Super Joe-t a birodalmiak karmaiból, és keresztezni a terveiket csaknem lehetetlen küldetés. Egy hétköznapi katonának esélye sincs erre. Az FSA-nak többre van szüksége, a "Bionic Commando-ra" itt jövünk mi a képbe, egy Nathan Spencer nevű embert kérnek meg rá hogy keresztezze Killt gonosz tervét, és mentse meg Super Joe-t. Történet 10/10 Ugyanis 2 szálon fut a történet, és szerintem elég érdekes.

Grafika:Azért jobban néz ki mint az elődje :D Egy teljesen új motort használ, ráadásul már csak a Shader Model 3.0 vagy annál nagyobb képes vezérelni, jó árnyék effectek, kitűnő élsimítás, kidolgozott textúrák, jó karakter kidolgozás, élethű robbanások. 10/10 2008-ba minden játéknak ilyen csillogónak kelett volna lennie, de hogy ne csak beszéljek , itt egy kép is. 
BC R BLOG II.jpg
Hang-zene: A zenéről annyit hogy a régi klasszikus Bionic Commando zenéje szól. A hangok az eredetihez képest fel lettek újítva, valamint minden új hangot kapott, ami vagy tetszik vagy nem, mondjuk engem a régi játékokban nagyon zavart hogy csak olyan béna hangokat tudtam csinálni és sajnos a Rearmed-ba is ezeket a hangokat tették bel, 2008-ba nem csak hogy szégyen, de még irritáló is azt hallgatni végig ahogy minden egyes ellenfélnél hallod azt a zümmögő hangot. 10/7

Most az elemzést ennyire rövidre fognám.

A játékról:

A játékban található egy Többszemélyes játék mód is ami 3 féle módot tartalmaz:

-Öldöklés: Maximum 3 (igen azaz három) csapat lehet egy küzdő téren, sokféle/fajta variáció, található meg a játékban, ez egy ilyen deathmatch és egy team deathmatch turmix, az győz aki megöli az adott számú ellenfelet, vagy a legtöbbet ölt mikor letelik az idő.

-"Csak egy maradhat": Itt az a lényeg hogy van egy bizonyos számú életszám és aki a játék végén élve marad az győz, vagy ha ketten élik túl akkor értelem szerűen az akinek több élete van.

-(ez jó) "Aki padlót fog meghal": Itt nem sebeznek a fegyverek, annyi a lényeg hogy a pálya alján egy csomó csapda és ellenfél várja a szerencsétleneket, annyit kell tenni hogy eltalálod ellenfeled amitől kikapcsol a bionikus kar és leesik a pálya aljára ahol ezek a rémek találhatóak, aki életben marad az nyert.

Ennyit a többjátékos módról.

Fegyverek:Van gépfegyver,revolver, meg páncél ököl. Ez így kevésnek tűnhet de lehet őket enchantolni/tuningolni/fejleszteni ezekből 7 db található meg a játékban, erősebbé teszi őket. Amúgy a páncélököl lövedékét lehet irányítani.
Valamint a játékban van gránát is, (igen érdekes hogy futás közbe sokkal messzebbre vagy képes elhajítani a gránátot, soha nem láttam ilyet játékokba, pedig milyen élethű). 

Bionikus kar: Ez egy külön misét is megér de rövidre fogom:
Fegyverként is tökéletes bár inkább a közlekedés szempontjából, lett kifejlesztve. Lehet lengeni vele, fel jobbra, balra vagy átlóba is. Valamint ha nekiütközünk lengés közben az ellenfélnek attól bekábulnak, ha viszont rajtunk van egy különleges item az acélcsizma akkor viszont már meg is sérülhetnek vagy meg is halhatnak. Valamint lehet hackelni vele, és tárgyakat felemelni és eldobni a jó meleg éghajlatra.

Páncélzat: Van 3 féle páncél, a satyek, a golyóálló mellény és a gatyó. Ha ezek mindegyike rajtunk van akkor 3 golyót ki kerülhetünk. Ha csak kettő akkor 2 golyót ha csak 1 akkor 1 golyót, ez azért fontos mert egy találatra képesek vagyunk elhalálozni.

Vannak speciális küldetések is a játékban melyekkel új pályákat és karaktereket is, az utóbbiakat azonban a játék bizonyos pontjain Killt akkor ha már találkoztunk ale, Joet ha kiszabadítottuk, és Spencer ősellenségét, Groedert akit akkor ha végig vittük a story módot, a Többjátékos módban lesz alkalmunk kipróbálni őket.

Amúgy az infokat a kézikönyből vettem, a történet 100%-an a kézikönyvből való, magyar fordítású kézikönyvből.


Remélem tetszett ez a játék, akinek megjön hozzá a kedve akkor először töltase le majd ha tetszik, irány a bolt és mehettek multizni, Balage voltam "találkozunk" legközelebb.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr633432706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása