Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.12.01. 09:02 BALAGE

World of Warcraft

WOW BLOGRA.jpgHello mindenki, Balage vagyok, és elérkezettnek láttam az időt hogy bemutassam a WOW The Lich Kinget mely a 3.3.5a verzióval működik. Én Tauri kliensen játszom, WOD szerveren játszom és majd elmagyarázom hogy hol és hogyan kell feltelepítani, esetleg ha valaki nem tudná.
Először is annyit hogy aki jönne velem WOWozni akkor az írja le kommentben.  A WOW egy világhírű játék, mely a Warcraft című játéknak az MMORPG változata, több millió játékos több száz item (tárgy) 3 kontinens 2 bolygó és minimum 50 map. Nagyon nagy vonalakba ez a WOW, ja és ez nem az a kattintgatós MMORPG mikor kattintasz és odamegy hanem WASD billentyűkkel lehet irányítani és az egér segítségével, nem azt mondtam hogy Hack'n'Slash de tényleg a táj szinte 90 százaléát ki lehet használni, lehet ugrani úszni és még több száz dolgot, aki arra megy hogy barátokat keressen szerintem az is jól fogja magát érezni, WOD-on könnyű a fejlődés. Am van több mint 40-50 hátas (mount) valamint kisállatok, varázslatokból k**va sok van, 50db/kaszt, ja és még nem is mondtam hogy 10 faj van azon belül mindíg van egy 5 kaszt, és azokon belül is van talent lista (olyan mit a skill pont, csak ezzel mindent lehet erősíteni, még külön a skilleket is persze csak a főbb skilleket)
van abból is 3db talnt fa, van ami az erőt fejleszti van ami a mágiát és a 3.at nem tudom, talán a páncélt.
Szal jól megpaolták a játékot nem véletlen 17 GB igen aki most lát először ilyen nagy játékot annak most leeshet az álla, mondjuk a GTA IV 25 GBot foglal de végülis mind egy. Többet nem igen szeretnék mondani, akinek ez így már tetszik akkor az töltse le itt-----> ITT http://wotlk.tauri.hu/ NEM OTT -----> Ha érdekel töltsed le. 

 

Telepítés: Letöltöd az enUS kliennst és alatta van egy olyan hogy Patchek ott is mindegyiket töltsed le az enUS-ból, ha megvan akkor telepítsd a klienst, majd ha bezárta a telepítőt akkor egyből lépj ki az auto patchnél, majd patcheljed fel, ha nem engedi akkor várd meg míg betölt a Launcher tehát frissít és mikor kihoz egy ilyen kis táblát ésa elkezd tölteni, akkor azt zárd be (valami ilyesmi neve van:  WOW Auto Patcher). Majd tedd fel sorba a patcheket, nem tudod elrontani mert majd mindíg kiírja hogy ezzel ezt a verziót tudod e patchelni vagy sem, és majd mindíg bejön egy töltés ami felteszi a patchet, majd utánna megint várd meg a Launchert (mindegyiknél, hogy befogadja) majd az auto patcherből lépj ki. Amint meg vannak a patchek, utánna menny be a /Programfiles/World of Warcraft/Data/enUS/ Realmlist nevű fájlt társítani kell egy jegyzettömbel, és ezt kell beírni (szerver ip) 

set realmlist logon.tauri.hu
set patchlist logon.tauri.hu
set realmlistbn ""
set portal us

Ezt be kell másolni, majd regisztráció és go játszani.
Regisztráció: http://tauriwow.com/account/new itt van, aki nem tudná, annak elmondom hogy a WOTLK account
típust kell választani, és már játszhattok is, Köszönöm a figyelmet, akinek kérdése lenne az kommentben írjon,
BONJOUR :P 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr633428147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása