Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.11.29. 21:43 BALAGE

Assassin's Creed Revelation első látásra.

Mindenki ismeri az AC sorozatot amely 2007-ben tört be a játékiparba és az Assassin's Creed I igen csak nagy sikert aratott, de egy baj volt vele hogy kicsit unalmasnak bizonyult a játékos osztály számára, az unalmas egyhangú, monoton küldetések miatt és hogy mindig ugyan azt kell csinálni. De 2009-be megjött az Assassin's Creed II amely felülmúlta a várakozásokat, az elődjét és mindent kijavított ami hiba volt az elődjében.
2010-Megérkezett az Assassin's Creed Brotherhood ami csak arra volt jó hogy több pénzt hozzon a Multiplayeres többszemélyes játékmódjával, mindenki tudja hogy ma már kalóz (illegális) DVD-n nem elérhető a Multiplayer. A Brotherhood újaításai, kb 5 sorban kimerülnek- új város, városban lovaglás és persze a bérgyilkos tanoncaink, meg egy két új item Ezionak és a Brotherhood ennyiben ki is merült (szerintem a nagy tér miatt rondább lett a grafikája, 2010ben elmosódott textúrák? Öregedik a motor, vagy a Ubisoft? ) . De hát itt van az új rész amit mindenki várt 2011 év eleje óta mikro is megtudtuk hogy lesz egy új tagja  már így is a PC platformon majdnem TOP listát vezető sorozat, de hiába a várakozás a Ubisoft megmerte tenni amit nem hittünk volna hogy mégegyszer megteszi, 3 újítással akarnak kidobni egy teljes játékot? Na tessék, elfogyott az ötlet sztori nincs lezárva, és még ráénk akarják erőszakolni az AC-ket mikor már ígyis ugyan az mint az eddigiek, Ezio öregebb, 3 új item, új város és kb ennyi- újat már nem tudnak mutatni ez a baj vele, jó játék de ez már nem áll sokáig. Ja és a csilli villi grafikáról had beszéljek, kicsit ( KICSIT!!!!!!!!! ) jobb, kidolgozottabb textúrák, jobb élsimítás és egy új város, valamint a fény és árnyék effektek is jobbak lettek egy csöppet, ennyi lenne az AC Revelations- ááá hát még a bugokról még nem is beszéltem, ugyan olyan siralom mint a többi. Az a felállás hogy ugyan az kisebb újításokkal, én beletennék valami akkora csavart hogy koppanna a gamerek álla na meg mindenkié (pl.: Desmond meghal mert teljesen széthullik az elméje, vagy valami lennének kis kreatívak), szerintem a történetírónak ez volt a dolga "Sanyi itt egy új AC dobj bele egy új szereplőt, de ha nem lesz unalmas akkor megfolytunk, kapsz 10 percet addig mi javítunk a Brotherhood siralmas grafikáján" (Én így képzelem el) Ja és akkora hypeot kapott az egész sorozat az AC II kiadása után hogy szerintem már Brotherhood sem létezne a II nélkül. Am a történek ott folytatódik ahol az előzmény szakadt, Desmond bekrepál leszúrja *******-t és vége. Majd Ezio elutazik Arábiába vagy hova ahol Altair régen assassin volt, tehát elmegy Masyafba, összeszedi Altair kulcsait és be akar jutni valahova (nem tudom hova). Jahm és ha már itt van Altair akkor annyit mondanék róla hogy az első kép amit kiadtak a készítős és publikus volt a neten (borító) Altair és Ezio van rajta, azonban itt inkább erről van szó
(Te Sanyi Ezio mégis csak jobb karakter mint Altair szorítsuk már ki , oké Gyula meg van beszélve) szal itt inkább ez a helyzet Ezio és (ki az az Altair), nem azt mondom lehet vele is menni sőt kell is, nem mert kötelez rá a játék, annyi lesz a feladata hogy mikor Ezio nem tud bejutni egy kapun, akkor Altair kinyitja neki a saját korában és ennyi Altair. Inkább Ezio mint EzioAltair. Ennyit tudok mondani a Ubisoft legújabb játékáról, nekem személy szerin nem annyira tetszik, de ez csak saját vélemény (De most mondhatjátok hogy Baslázs hát te tök hülye vagy ez ugyan az mint a II akkor ez mért nem tetszik, ez a válaszom- túl fejlett korban játszódik, elveszett az a jó kis AC hangulat és ez már nem ugyan az) Na hello Balage voltam.

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr903422990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petke1998 · http://bloggerek.blog.hu/ 2011.11.30. 18:48:31

Hát nem hittem hogy "ilyen nagy lelkesedéssel" várod az eddigi KEDVENC gamed kövi részét... :(

BALAGE 2011.11.30. 20:50:03

XD ugye, ez már tudomány, de akkor is rossz lett, és ha így folytatják akkor rossz is lesz :S

Petke1998 · http://bloggerek.blog.hu/ 2011.12.01. 18:51:45

Na, ez sajnos Igaz... :..( attól még kipróbálom;-D
süti beállítások módosítása