Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.11.10. 21:08 BALAGE

Crysis II

 Hello all. Balage vagyok és tudom ígértem hogy lesz teszt a szünetben de olyan gyorsan eltelt hogy mire eszembe jutott már Kedd volt és már réges rég suli. De itt van a Crysis II.
Történet: 2023-ban járunk 3 évvel az előzmény után.
Az űrlények terjeszkednek ellepik New Yorkot és nem csak egy új helyszín de egy új karakter is dukál a játékhoz. Alcatraz a hősünk neve aki épp egy tengeralattjáróból próbál kiszabadulni, az űrlények átvették New Yorkot mikor a felszínre érkezünk akkor az egyik társunk ment meg egy űrlénytől, akit holtan találunk. 10/7 Jó de ez az űrlény story szerintem már sok gamert untat.

Grafika: Na ez az ami változott, és ezt most NAGYON jó értelemben mondom, árnyékok, víz textúra, textúrák, fény effectek, robbanások, nap (nem olyan fontos, de jól néz ki)
minden megváltozott, nano ruha kidolgozása, képességek, mozgásanimációk minden ami csak elképzelhető. Néha viszont annyira jó a grafika hogy a fényektől nem látjuk hogy épp az úton áthaladó nénit, vagy a gyilkos űrlényt lőjük, ja és ha már itt tartok akkor nem mindegy hogy mivel, a fegyverek KUR*A jól néznek ki. 10/10 Ez egy 2011es grafika, így kell ezt csinálni (köhömm Brotherhood).

Hang-zene: Jó kis zenék kerültek be a játékba nekem nagyon tetszettek. A hangok egyszerűen tökéletesek az ellenfelek hangjai és a fegyvereké, robbanásoké, effecteké mind hozzák a Crysis feelinget. 10/10

Játékélmény: Rohadt jó érzés volt irtani New Yorkba az idegeneket, + a grafika, ez nem egy egyszerű FPS ellenben a tömeg termelt (lehet egyáltalán játéknak nevezni?) CODal szemben igaz a multija jó de akkor is, mindenki azért fikáz minden játékot mert csak lövöldözésből és futásból áll, de senki nem fogja fel hogy a COD ugyan erről szól, de a Crysisban szuper katonák vagyunk vannak frankó képességek, és ez különbözteti meg egy sima WWII-es játéktól amiből szintén olyan sok van mint a már korábban említett CODból. A crysisban a képességek tesznek különlegessé, mellesleg fejleszteni is lehet nano ruhánkat amit nem kell mondjak nem kicsit erősít fel minket. 10/9 Csak azért mert egy beton dzsungel és már nem hozza azt a szabadságot mint ahogy az I vagy a Warhead hozott.

Öszességében:Nem rossz játék, szerintem egy próbát megér, és egy szót se ha nem multiztál, hanem csak leszedted :D.
Szép grafika jó játékélmény+ nanoruha kell ennél több- igen multiplayer az is van a játékba. 
Nem játszottam vele sokat úgyhogy ha hülyeséget mondtam volna akkor BOCS.
Tudom sokkal több ez a játék mint amennyit leírtam de majd még jelentkezem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr273369380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása