Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.08.31. 07:43 jak21

Star Wars the force unleashed

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/szocimistastarwars/uploads/star-wars-the-force-unleashed-thumbnail.jpg Sziasztok én jak vagyok és mai alanyom a force unleashed 1 rész let ez ajáték kijött psre és xboxra én most kivételesen a pses verzióról fogok írni ezt amit a Lucas arts készitett 2008 szeptemberében amiben maga George Lucas is közreműködött. A játéknak nagy sikere lett kb 10 millió példányt adtak el. Grafika: ezt kicsit nehéz értékelnem mivel ezt még ps2ön játszottam de de ps2ös grafikájához mérve kiváló megérdemli a 10 pontot 10/10 Történet: Először is a játék a Star Wars 3. és a 4. része között játszódik. Mi egy jedinek a tanítványa vagyunk és mikor Darth Vader meg támadja a bolygót akkor a jedit megöli és minket elvisz magával tanítani, mikor már nagyobbak lettünk és erősebbek Vader személyes bérgyilokossai leszünk feladatunk, hogy elpusztítsuk a megmaradt jediket majd később Darth Vader ellen fordulunk és a végén válszathatunk hogy megöljük e vagy ne 10/10 nagyon jó történet meg érdemli a maximális pontszámot :-) Hang/zene:Egyikkel sincsen problémám Star Wars zenéket és néhány más zenét is kapott nekem nagyon tetszenek a hangok viszont nem kiemelkedőek de nem is rosszak tehát egy jó közepes 9/10 Játékélmény: Azt elmondhatom a játékról hogy a pályák nagyon változatosak és sok plussz dolog is van a játékban ilyen pl a lézerkard testre szabása vagy a az hogy minden új pályánál kapunk egy új ruhát is és még sok ilyen kis dolog van a játékban ami kicsit dobja hangulatot fontos dolog még hogy a játékban kapunk xpket is amivel fejleszthetjük képességeinket. Juno Eclipse Galen hajójának, a Zsivány Árnyék-nak, a pilótája. Galenhez érzelmi szálak fűzik, ez egy csókban teljesedik ki a játék végén. Juno kitűnő pilóta. Shaak Ti Shaak Ti egy Tugruta fajból származó nő jedi mester és a klónok háborúja alatt fő jedi tábornok, és egyben a jedi tanács tagja a köztársaság bukásáig. Shaak Ti túlélte a 66-os parancsot. A Felucia bolygón él, és Galen többek között vele is végez. Shaak Ti szerepe óriási az egész játékban. Maris Brood Maris Brood egy zabrak fajból származó nő jedi padawan volt és Shaak Ti tanítványa, aki Galen ellen fordul, amikor a Sötét Jedi megöli mesterét. Maris végül Galen szövetségese lesz. Maris túlélte a híres jedi tisztogatást. Többet nem tudunk róla. Kazdan Paratus Jedi Mester, aki túlélte a 66-os parancsot. Galen első áldozata. Kazdan egy őrült, aki felépítette a Jedi Templom hű mását roncsokból, a Raxus Prime nevű szeméttelepbolygón. PROXY [szerkesztés] Galen droidja, hű társa, aki kisgyerekkorától vele van. bocs, hogy a wikipédiából másoltam ki a karaktereket de amikor a blog.hu 4.-szere se mentette el valahogy nem volt kedven leírni megint :D Kösz hogy elolvastad!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr413192211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása