Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.08.27. 21:13 BALAGE

Star Wars Battlefront II

 Sziasztok. Unatkoztam és így elkezdtem írni a Star Wars Battlefront II-es cikkem, amit ígértem, furcsa 1 nap alatt 2 tesztet írni de hát úgysincs jobb dolgom.
Akkor kezdjük is.
Grafika: Mint már említettem kicsit csúnyább lett, ne értsetek félre természetesen jobb de maximum grafikán is olyan homályosra és fényesre sikerült hogy rontja a grafika összképét, természetesen az árnyékok megmaradtak, a karakterek viszont picit romlottak a minőségből, valamint a hősök és sithek olyan szinten rondák és pixlelesek és "összehányt" az egész hogy mikor megláttam nem hittem el, valamint nagyon gyengék a textúrák és kidolgozatlanok. 10/6
(ráadásul ez későbbi mint az első)

Hangok- zenék: Ezt nem részletezném hiszen a hangokon nem javítottak csak az új elemeknek adtak hangot, de például a kommentátor aki, a csapattársaink parancsait hozzászólásait kommentálja egész jól mondja, de olyan semmilyen az egész, csak úgy mondja mint akit kényszerítenek. A zenékről meg tudjátok mi a véleményem CSODÁS!!! 10/7

Játékélmény:Több pálya is bekerült végre, játékosok örömére. Vannak pályák amik megváltoztak vannak amik megmaradtak és vannak plusz pályák is, és űr csatázni is lehet, melyet szerintem már mindenki várt, ez természetes hogy a Star Wars univerzumból nem maradhatnak ki a hősök, így kezünk alá kaptunk egy párat, de nem százat. Ezek mind mind javítják a játék élményt viszont mint már említettem a jedik jót is tettek, de rosszat is. Hogy miért is? Elmondom, most már mehetünk kedvenc karaktereinkkel és sokkal nagyobbat ugrunk erősebbek vagyunk, apropó erő 1ütéssel ölünk, mely nem igazán fer az ellenfélre nézve, hisz 5 perc alatt, írtunk ellenséges hordákat, hogy medicesek hozzanak hordágyat.
( nincs bent hordágy, csak a szöveg miatt mondván) Nekem bejött ez a játék és azóta is előszeretettel játszom vele. 10/8.5

Szavatosság: A játékot könnyen meg lehet unni, de ácsi kimondta hogy ennyit hoztak össze a bácsik, ugyanis kapunk egy Galactic Conquest nevű játékmódot, melyben bolygókat , s azokon területeket hódíthatunk vagy visszahódíthatunk rajta, valamint ez minden kor minden szövetség fő bolygóját meg kell védenünk természetesen csak a háborúk végén, ez még mind semmi de jedikkel összecsapni Multiplayeren, az ám az igazi buli, főleg hogy az erővel is lehet harcolni, tudom ez alap a Star Warsba de nem árt ha megemlítem hogy ebből közel sincs olyan sok mint a filmben (pl. lökés, húzás, kard eldobás, villámszórás, fojtás). 10/7 Ennyi lenne az értékelés. 

A játékról annyit hogy szintúgy egy Conquest, T/F PS, mint elődje, itt viszont vannak + játékmódok , melyek jobbá és színesebbé teszik a játékot. A játékot mint elődjét is, a Pandemic Studio fejlesztette, majd a Lucasarts adta ki, mint szinte minden star wars játékot. A játékon nem csiszoltak sokat ugyanis a fejlesztési idő alig haladja meg a 10 hónapot, mely csekély de ennyi idő alatt az első részt felhasználva megalkottak egy jobb Battlefrontot. Természetesen a legnagyobb újítás a hősök voltak. A kiadásról még annyit hogy ezt már PSP-re is kiadták, a PC, XboX360, és a PS2 maradtak a képben. A játékról valószínűleg majd lesz játékbemutató, a többi bemutatandó játékról majd külön de csak ha eljön az ideje. Sziasztok Balage voltam. Írjatok kommentet! Valamint akármilyen PC játékot ami létezik kérhettek bemutatót róla, majd karácsony után teljesítem, ha lesz rá alkalom.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr433184502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása