Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.07.27. 14:18 BALAGE

Star Wars The Force Unleashed II

 Harcunkat tovább fojtatjuk a Birodalom ellen, sok új és régi ellenséggel találkozhatunk utunk során.
A tervezők meghagyták azt a lehetőséget hogy egy-egy csatában 30 ellenféllel harcoljunk természetesen egyszerre. A gond az egész játékkal annyi hogy 9 ám de hosszú pályából áll, és ez nagyon kevésnek tűnik. Elsőre aki bénább annak egy jó 5 óra, profibbaknak meg csak 3 óra kell a végigjátszásához. Rövid de izgalmas és egyáltalán nem monoton. Képesség arzenálunk ismét csodálatos, van dobás, villámszórás, lézerkarddobás és ezeknek van mindegyiknek 3 szintje és persze a jó öreg hipnotizálás is. Mellyel megbéníthatjuk vagy rávehetjük dolgokra ellenfeleinket. Ellenfelekből sincs hiány, és a sok főellenség, sajnos Vader nagyurat a legkönnyebb legyőzni közülük, hogy miért is mert a többi általában vagy 200m magas vagy baromi erős, viszont Vader csak az erőnket tudja vissza verni és kivédeni. Viszont miután legyőztük lehet 2 választásunk, hogy hogyan érjen véget a játék, a két lehetőség pedig nem más mint hogy megöljük Vadert vagy meghagyjuk az életét és elfogatjuk. Viszont ezek egy jó és egy rossz kategóriába vannak besorolva, szerintem tudjátok melyik a rossz és a jó befejezés. Minden ellenfelünket máshogy kell megölni, van teleportáló "gyík", teleportáló Sith ami csak erejével küzd, valamint Starkiller clonok amik közül van lézerkardos, és erejével küzdő clonok. 5m magas robotok stb... Valamint fejleszthető dolgok erők is vannak a játékban. A monotonitást megakadályozóan a készítők tettek a játékba elrejtett dolgokat. Ugyan itt az emberünk skinjét nem tudjuk Darth Maul-ra kicserélni meg hasonló, viszont tele van ruhával az egész játék. Light Saber híján sincs panasz van vagy 20 különböző bónuszokkal, persze lehet kék zöld meg kék piros piros zöld, mind 1 hogy keverjük őket a bónuszokat persze keverik, tehát +% élet, meg "mana" regenerálódás meg hasonló. Ebből a tesztből többet is kihozhattam volna de csak, el szerettem volna mondani hogy milyen remek játék. Viszont a hátránya már az előbb említett rövidség, és az hogy az intrókat nem lehet elpörgetni pedig 30% a játéknak csak film és intró. De ezeket leszámítva egy remek játék, mivel értékelést nem csináltam ezért nem pontozom le de szerintem 75%-ot megérdemel. Köszönöm a figyelmet, Balage voltam.
Az erő legyen veletek.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr203104404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jak21 · http://jak21.blog.hu/ 2011.07.27. 20:42:48

jó tesz az 1.részét kijátszottam a másodikat szerintem nem fogom megvenni mert túl rövid inkább a sith ediotiont.
süti beállítások módosítása