Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.06.27. 21:55 jak21

burnout paradise

http://blogol.hu/pikz/gamestories/burnoutparadise.jpg Sziasztok! Jak vagyok és ma burnout pardasit fogom tesztelni amit a criterion games fejleszetete és az ea games adott ki 2009ben. Grafika:nagyon szép grafikája van a játéknak nem nagyon van benne bug de persze vanak játékok aminek jobb grafikája van egyszóval szép de nem kitünő 10/9 Hang/zene nagyon jó zenék vannak ajátékban szerintem pedig én sok underground zenét hallgatok de ez nekem is tetszet . A hangok is nagyon jól sikerültek. 10/10 játkélmény:Nagyon jó játékteljesen meg vagyok vele elégedve nagyon sok autó van benne sajnos a motorokról ez már nem montdható el mind össze 4 motor található a játékban. Elég nagy a város is rengeteg helyszín van és a küldetések is változatosak és ki hívoak. Talán néha egy kicsit le szokott ülni a játék és 1-2napig nem játsok vele de lehet hogy ez az én hibám. szóval elég jó játék és nagyon tartalmas is 10/9 a játékban 3 féle autó fajta van : stunt aminek az ugratás az erőssége (nagy meglepésünkre) hunter: ez az autó másik autók tropára zúzásban jeleskedik speed: ez értelem szerűen a gyorsaság az erőssége az autóknak nem véletlenül vannak fajtái mert mindegyik más küldetésekre jó: a stunt versenyben minél többet kell ugratnunk és minél nagyobbat hogy minél több pontot kapjunk a versenyben le kell előzünk mindenkit bármi áron a versenynek nagy nehézsége hogy nincs lezárt pálya minta z nfskben hanem ha rossz felé mész akkor így jártál de a legidegesitöbb az hogy egy nyíl se muttatja hogy merre kell és a kis térképen elég nehéz tájékozódni persze ez néha jól is jöhet néha mert egyszer egyszer tálálok rövidebb utat minta amerre többiek mennek és a gépek közül egy egy néha hosszabb úton megy minta többiek.de ettől függetlenül a versenyzés is egy egész jó küldetés a harmadok küldetésfajta a "kilökés" most hirtelen nem tudok jobbat mondani rá szóval az lényeg hogy minél több embert lökj ki a negyedik küldetés félét elég nehéz lenne elmagyarázni én nem is próbálkozóm vele inkább muttatok róla egy videót: Ha egy küldetést meg csináltunk akkor fejlődik a jogsink és ha fejlődik a jogsink kapunk újabb autókat és kihívásokat. a játékban még található benzinkút ami a nitródat viszi fel festő ahol át festhetted a kocsid és szerelő ami a széttört kocsid teljesen felújítani. szóval ennyi lenne ez a teszt tudom ez kicsit rövid lett de így sikerült 1 szó mint 100 jó játék és érdemes kipróbálni főleg hogy csak 4000 ft xboxra (pcre gondolom olcsóbb )szóval jó kis játék ls érdemes kipróbálni.Kösz hogy elolvastad!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr863020140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása