Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.05.18. 22:15 BALAGE

Lego játék összefoglaló

Üdvözlet, Balage vagyok, egy hosszabb cikkel nézek farkas szemet. A címből már rájöhettetek hogy a lego játékokról fogok írni.

A sorozat egy 2005-ös játékkal kezdődött, nem mással mint a Lego Star Warsal, amit a TT games fejlesztett.
Kiadta a TT Games.
Ebben még semmi izgalmas nem volt a többihez képest. A grafika szerintem lenyűgöző volt akkor.Engem ez a humoros megjelenítés megfogott, az egyedi grafika, és a pont gyűjtögetés, de a lego star wars az nem az a játék ami azért van hogy jól érezd magad mert összegyűjtöttél 50000 pontot, itt van bolt is. Itt még nagyon kezdetleges volt az egész mindent külön karakterrel kellett csinálni    (Pl.: csak jedivel lehetett összerakni a cuccokat).

Viszont 1 évvel később jött az újabb Lego star wars, ami pedig a Lego Star Wars II: The Original Trilogi nevet viseli. A lego játékokról tudni kell hogy mindíg másról szólnak (Pl.: Lego Indiana Jones 1-2, Lego Harry Potter). A Lego Star Wars óta már használhatunk járműveket is, ami eléggé fapados, mert ha lehet lőni, az már a nagyszerű kategóriába tartozik. Természetesen a Lego játékokból már évi 1 db a minimum amit kiadnak. A játék színtere egyik részben sem 100% lego, hanem csak a karakterek rombolható tárgyak ,és még az össze rakhatók is. Egy kijelző általában így néz ki:

A lego játékok összes tagjának kihagyhatatlan eleme a Co-op mód. Leülünk barátunkkal és végig visszük az adott lego játékot, közben ba....juk egymást és jókat nevetünk. Szerintem minden lego játék hozza a kívánt szintet. Egyre több és több újítás kerül bele a későbbi részekbe. A lego Indiana Jones II-be már pályát is kreálhatunk magunknak. A játékot úgy irányíthatjuk ahogy a kamera áll ez persze egy "sínen" mozog tehát nem mi mozgathatjuk. Ez néha kellemetlen, de ezek nem TPS játékok. Meg kell szokni.Gyűjthető tárgyakat is minden játékukba belecsempésztek a készítők. Ilyen a Lego Indiana Jonesba a kincsesláda . Melynek összes megszerzésérét (pályánként, 10db) a pálya végén jutalmat kapunk. Valamint van egy pénz összeg mérő is, ez úgy működik hogy van egy adott pénz összeg amit az adott pályán össze kell gyűjteni, és ezért szintén jutalmat kapunk.
Még mesélhetnék oldalakat a lego játékokról ,de felesleges hisz mindenki ismeri, aki nem járjon utána, én megadtam a kezdőlökést, aki eddig nem szerette volna az majd megszereti. Balage voltam.



 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr222915228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása