Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.05.04. 15:39 syforceHUn

Egy flash játék...

Üdv,(Tom) vagyok,alias syforceHUN (néha HUn) ... Új vagyok itt a blogon,bemutatkozásommal nem szándékoztam túl sok időt elvenni az életetekből,csak annyi lenne ,hogy mostantól a Gadget avagy kütyü rovatot ,,igazgatom" majd. Ma egy jópofa Flash játékról szeretnék írni pár szót: Tehát: a játék neve trollface launch... Ez talán nem mond senkinek semmit...,de akik ismerik azokat a kis poénos netes képregényeket a ,,FFFFUUUUUUUU" figurával,azok talán ismerősnek találhatják :P Először is,vegyük tehát át,hogy mi is ez a játék: a lényeg,hogy kedves ,,troll" barátunkat ki kell lőnünk egy elektromos készülékből,kezdetben egy monitorból,később egy laptopból,és végül egy iPadból... ezeket a kilövőállomásokat úgy tudjuk fejleszteni,hogy kilövésünk után minél távolabb és messzebb megyünk...ezért pénzt kapunk,és abból vehetünk cuccokat.Vehetünk azon kívül egyéb jópofa cuccokat is,némelyik hasznos,némelyik viccesen néz ki.kilövés után lehetőségünk van egy kis extra löketre,amikor büfög eggyet troll barátunk... ezt tudjuk fejleszteni,azaz hányássá alakítani... ez valójában csak blablablabla felirat :D Ezen kívül vehetünk még a későbbiek során egy farkast,aki az ugatásával megint értékes löketet adhat nekünk,ezt később tudjuk fejleszteni egészen addig,amíg Cartman anális beültetésére nem hasonlít :S vehetünk troll fej barátunknak testet/végtagokat,ezek valójában semmire sem jók,de nagyon viccesek xD,valamint a végén egy extra van,aminek az ára nagyon magasnak tűnhet,de érdemes gyűjteni rá a pénzt összegyűjteni,mert nagyon vicces extrát kapunk tőle :D a játékot a maxgames adta ki,több adat nem kell róla,szerintem egy kis délutáni unaloműzésként bárki kipróbálhatja! És egy értékelés a játékról: a grafika a játékhoz és inkább a figurához illik,szóval ez 10/10* Játékélményre ami (szerintem) egy flash játék esetén állhat abból,hogy mennyire élvezetes,illetve mikor un bele a játék: erről nem kell sokat mondanom,vicces,aranyos,én kedvelem az ilyen fajta játékokat,de az a baj,hogy túl rövid...szóval ez szerintem 10/7 hangokkal semmi baj sincs,viccesen vihog a troll,érdekes zene szól a háttérben,és a játék kijátszásának időtartama alatt nem untam bele :D,szóval ez 10/9 összesítésben,ez egy remek játék... 10/9 mindenképpen! Thank you!Have a nice day! itt lehet kipróbálni: http://flashzone.org/other/trollface-launch

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr652877350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása