Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.02.01. 15:58 bloggerek

Assassin's Creed II

 

Assassin's creed II:

 

Assassin's creed II:

Történet :Desmond megszökik az Abstergo nevű épületből. Lucy elviszi Desmondot egy rejtett szállásra ahol beülünk az Anymusba. Ezioként kezdjük kalandunk amikor egy riválisa megdobja egy kővel és egy bunyó kerekedik.Aztán Ezio testvéréve egy orvoshoz megy.A történtek közben testvéreit és az apját kivégzik. Ezio bosszút akar állni és ezért édesapja assassin ruháját felveszi.
Leonardo Da Vinci segít neki a fegyverei fejlesztésében. De közben sokan fel is bérelik. 5/4

Grafika:A grafika nagyon kidolgozott a textúrák is szépen ki vannak dolgozva a pixelek kicsik szépek. Bug már nincs annyi a játékba, és ha van nem jelentős. 5/5

Hang-Zene: A zenéje nekem nagyon bejön. A hangok ugyan olyan jók mint az első részében. 5/4

Játékélmény: Az élmény nagyon jó. Minden házra fel lehet mászni és ez a középkori stílus nekem nagyon tetszik. 5/5

Szavatosság: Bármikor meg lehet változtatni a ruhát új kardokat vérteket vehetünk. A küldik szintén változatosak. 5/4.5

Az Assassin's Creed II remek folytatásja elődjének 5/4.9

Karakterek:

Ezio Auditore da Firenze:

Ezio Auditore da Firenze 1459-ben született Firenzében, Giovanni és Maria Auditore második gyermekeként. Ezio fontos szereplő volt a reneszánsz Olaszországban, Altair leszármazottja, mindketten Desmond Miles ősei. 17 évesen jött elő bérgyilkos hajlama, mikor apját és két testvérét - Fredericot és Petrucciot - megölték. Ekkor Ezio elmenekült Florenceből, szülővárosából, majd a Toszkán régió egyik városában, Monteriggioniban talált magának menedéket az Auditore családi villában. Miután Mario Auditore nagybátyja mentoraként tanította és edzette, Ezio elindult hogy megkeresse a templomos lovagok vezérét Rodrigo Borgiát, aki elrendelte apja és két bátyja kivégzését.  Bosszúállása során nemcsak az Altair által írt kódexet (egy 30 oldalas kézirat) sikerült egyesítenie, hanem megvédte Florence és Velence lakóit a templomos lovagok haragjától.

 

 

 

 

Leonardo da Vinci:

Leonardo di ser Piero da Vinci (1452 április 15 - 1519 május 2.) egy olasz polihisztor: festő, szobrász, építész, zenész, tudós, matematikus, mérnök, feltaláló, boncnok, geológus, botanikus és író egy személyben aki az olasz reneszánsz alatt alkotott. Már a játék korai szakaszában összebarátkozik Ezioval, fő feladata hogy megfejtse a kódex oldalait, amik szét vannak szórva Itáliában. Néhány oldalon vázlatokat talál Ezio Hidden Blade-jének fejlesztésére. Ezenkívül ő találja fel a repülő-szerkezetet amit Ezio Carlo Grimaldi kiiktatásakor használ. Bosszúállása során nemcsak az Altair által írt kódexeket (egy 30 oldalas kézirat) sikerült egyesítenie, hanem megvédte Florence és Velence lakóit a templomos lovagok haragjától.

Leonardót sokszor nevezik a reneszánsz ember őstípusának, akinek láthatólagos végtelen kíváncsisága csak a felfedezéseinek erejével volt egyenlő. Széles körben az egyik legnagyobb festőnek tartják, és egyes vélemények szerint akár ő is lehetett minden idők legműveltebb embere. A játékban lévő Leonardo da Vinci karakter egy mindig vidám és optimista emberként van ábrázolva, akinek Ezio a legjobb barátja, szinte saját testvéreként kezeli.

 

Cristina Vespucci:

Cristina Vespucci egyszerre volt úrinő, diák és Ezio egyik szerelme. A fiú meglátogatja őt, miután teljesítette a "cathedral rooftops" küldetést a bátyjával a játék elején. Ezio bemászik a lány hálószoba ablakán és együtt alszik vele. Másnap reggel Cristina apja lép be a szobába, Ezio pedig kiugrik az ablakon.

 

 

 

 

Ellenségek:

 

 

Szokásos őrök:

 

Ezek a normál őrök, akik mindenhol megtalálhatóak a játékban. Őket három csoportba oszthatjuk: Milícia, Elit és Vezetők.

·        Milícia a leggyengébb fokozat. Nem viselnek vértet és könnyen meg lehet őket ölni, a csatákban is ők azok akik hamar visszavonulnak inkább.

·        Elit őrök erősebbek, közepes vértet viselnek és 3 counter kill szükséges a megölésükhöz. Bátrabbak mint a Milíciák, de ha megölik a vezetőjüket, akkor elmenekülnek.

·        Vezetők a legjobban harcoló őrök, ők a legellenállóbbak a szokásos őrök közül. Alig viselnek csak több vértet, mint az Elitek. Nehezebben lehet őket lefegyverezni mint a többieket. Hasonlóan a Brute-okhoz nehéz őket megragadni a mellkasuknál.

 

 

Fürge (Agile):

Az egyik új íjász típus a Fürge, amely mint azt a neve is mutatja rendkívül gyors, könnyű páncélozott egység. Gyorsabban futnak mint Ezio, kis fegyvereket forgatnak, mint a tőr vagy a rövid pengék.

 

 

 

 

 

 Kereső (Seeker):

A Keresők vagy más néven Paranoiások (Paranoid) egy új fajta speciális őr típus. Folyamatosan figyeli az eldugottabb helyeket (pl. szénaboglyák, padok és a tömeg), és ellenőrzi azokat (habár Ezio meg tudja őket ölni egy rejtett helyről, ha észrevenné). Hosszú lándzsákat vagy alabárdokat használnak, ami könnyebbé teszi számukra, hogy elérjék ellenfelüket harc közben. A Keresők a többi őrhöz hasonlóan viselnek vértet. Kicsit  több páncélt viselnek, mint a Vezető szokásos őrök, de kevesebbet, mint a Brute-ok. Néha fegyvertelenül közelítik meg Eziot hátulról és ragadják meg, amíg a többi őr megöli.

 

 

Vadállatok (Brutes):

A Vadállatok nehéz páncéllal és fegyverekkel vannak felszerelve (kétkezes-fegyverek mint például nehéz kard vagy a fejsze. Páncél fedi le szinte a testük egészét, így nehéz őket levinni a földre, de ez nehézzé és lassúvá teszi őket. Nem túl intelligensek, és nem fogják tudni felismerni Eziot a tömegben. Egy jó módja annak, hogy megöljük őket, ha lefegyverezzük, majd counter attack-et alkalmazunk, mert nagyon könnyű őket lefegyverezni. Két fajta támadásra alkalmasak: egy gyors és egy végső támadásra. Az utóbbi fajtát nem lehet kivédeni, félre kell ugrani, míg az előbbit ki is lehet védeni. Rendelkezned kell egy Vadállat fegyverrel ahhoz, hogy kivédhesd egy másik Vadállat végső támadását. Ők az egyetlen olyan őrök, akik nem adják fel a csatákat, csak akkor futnak el, ha elvesszük a fegyverüket, és nem találnak másikat.

 

 

Íjászok (Archers):

Az íjászok olyan őrök, akik a háztetőket védik. Íjjal és karddal vannak felfegyverezve (néha buzogány, vagy war hammer van náluk kard helyett) és figyelmeztetik Eziot, hogy hagyja el a területet (háztető) mindegy milyen a hírnevünk a városban. Ha megközelítjük őket, akkor fegyvert fognak és elkezdenek harcolni velünk. Az íjászok látszólag csak Milícia szintű harcosok, akik megbízhatóan tudnak távolra lőni. Míg a firenzei és a toszkán íjászokat meg lehet ölni egyetlen dobókéssel, a többi városban és régióban lévő íjászokat (mint például Velence vagy Romagna) csak két dobókéssel lehet leteríteni. Mivel szinte mindig a háztetőkön tartózkodnak, egy jó módszer a hatástalanításukra, ha egyszerűen lelökjük őket a tetőről, ami azonnal megöli az Íjászokat, ha legalább két emeletet zuhannak, vagy vízbe esnek.

Fegyver fajták:

 

Dobó tőr, Fejsze, Lándzsa, Kard, Kalapács, Buzogány, És a tőr. ezeket Fegyver boltosnál lehet beszerezni.

Új fegyok amit alapból megkapunk:

Dupla penge:Ennek segítségével ha hiszitek ha nem két embert lehet egyszerre megölni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Van egy másik jó uj fegyo a puska:a rejtett pengében található puska egy lovéssel kiterít mindenkit. Kis olom golyokat lő ki amit a fegyver boltosnál lehet beszerezni.

 

 

 

 

 Mérgezett tőr:Ez nagyon hatásos egy-egy ember ellen mert észrevétlen és halálos plusz a körülötte lévö embereket is elkezdi ütni a méreg hatására.

 

 

 

 

 

 

 

Füst bomba:Ezt szintén a fegyverboltnál lehet beszerezni és menekülésbe nagyon hasznos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Új mozdulatok:

Tetöröl való leugrás:Ez nagyon hasznos mivel meg lehet ölni egyszerre két ellent. Úgy hogy a tetőn nem is nagyon vesznek észre.

Szénakazlba behúzás az egyik kedvenc trükköm mert alapból jó ötlet. Amikor a katonák üldöznek és szem elöl tévesztenek be kell ugrani a szénába és ha a katona megáll a széna elött tüz és megöli majd behuzza a szénába.

A pados mozdulat(én csak igy hivom) ugyan igy müködik. Menekülés badra ülés a katona megáll és Ezio feláll leszurja majd leülteti a katonát a padra.

És van mégegy új mozdulat ami nagyon eredeti aki játszott már a Sprintel cell el az bisztos ismeri a háztetőröl a párkányon lógva az íjászt lehuzni.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr442631014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása