Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.01.21. 00:00 bloggerek

Need For Speed Underground

Szevasztok emberek! Ez az NFS Underground. Először is ez egy régebbi játék, de ennek ellenére egész jó. Amikor megvettem már nagyon ki akartam próbálni. Nem is csalódtam benne! Na kezdjünk is hozzá.

Történet: Nincs is nagyon története, végülis szinte csak ki kell játszani.  Elkezded az Underground módot, és egyszerre elindul egy verseny. Ezt megnyerjük, és máris (mint a többi NFS-ben) veszünk egy új kocsit. Amivel el is kezdhetjük a "Karrier" módot. Megnyerünk pár versenyt és a többi már magától érthető.10/8

Grafika: Szerintem a grafika egész jó. Illik a játékhoz, és mivel játék 2003-ban készült, és nem a legjobb, de nem is a legrosszabb grafika, úgyhogy nem a legjobb pontja a játéknak... 10/6 (Azt azért hozzáteszem, hogy a grafika a legnagyobb minőségben (fullon) nagyon jól néz ki (szerintem).)

 

Játékélmény: Mivel az egész játék nagyon izgalmas sok mindent lehet benne csinálni, pontokat szerezni driftel, közel megyünk el a szembe jövő kocsikkal, és persze rövidítőknél is kaphatunk pontokat. Nagyon tetszik a kidolgozás, a pontozás, hogy lehet szerezni és növelni a "Style point"-ot. Szóval ez egy nagyon jó pont. 10/9

 Szavatosság: A játék 2003-ban készült, de ennek ellenére nagyon sokan játszanak vele, meg is néztem torrentes oldalakat. Nem úgy mint az új játékokat, de töltik rendesen. Én őszintén max. még 5 évet adnék a játéknak, hogy sokan használják, sokan játszanak rajt, és persze miután kijátszották, szerintem egyszer újra is kezdik, mivel elég jó játék.10/9

Hang/Zene: A hangok és a zenék nagyon jók! Az egyik zene már a kedvencem is lett... A hangeffektek egész jók: Ugratás, ütközés, ilyen gumicsikorgás (driftnél), és egyéb hangok. A zenék jól vannak időzítve, verseny kezdésnél, verseny végén, a menüben, és bárhol. 10/9

Pontozás:

Drift: A drift versenyek a kedvenceim. A lényege, hogy sokkal több pontot szerezzünk, mint az ellenség, és ezáltal nyerjünk. Itt a Stílus pontot is lehet növelni.

 

 

 

 

 

Egyéb trükkök:

Mint már említettem (de az külön drift verseny volt...) itt a drift. Ezzel sok pontot lehet szerezni, főleg, ha egy kanyarban sokáig csináljuk. A képen ki is van írva: Drafting.

 

 

 

 

 

Hang time: Ha ugratunk akkor is kapunk pontokat itt az ugratással sokat lehet szerezni.

 

 

 

 

 

 

Verseny módok:

Körverseny:

Van egy ilyen mód is: Köverseny. Itt annyi a lényeg, hogy a 2 kör alatt előnek kell lenni és meg kell nyerni a versenyt.

 

 

 

 

 

 

 

A menüben itt lehet megtalálni:

Ugyanis angolul a körverseny annyit tesz:Circuit. Ez a "Quick Race" mód ahogy fel is van írva... De Underground módban is megtalálható.

 

 

 

 

 

Drag ("gyorsulási") verseny:

Gyorsulási verseny:Ez arról szól, hogy négy versenyző közül mi nyerjünk. Legyünk a leggyorsabbak, és így biztos nyerünk. Nitróval tuti a győzelem. De azt csak sok verseny után lehet beszerelni.

 

 

 

 

Sprint:

Sprint versenymód: Szinte csak sprintelni kell hogy megnyerjük a versenyt. Ki van jelölve, hogy mikor meddig kell beérni és elsőként.

 

 

 

 

 

 

 

És már ezelőtt is írtam:

Drift:

Ez itt megint a Drift. Hát szerintem amit kell már leírtam az elején. Akkor a drift kész is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Knockout ("kiejtős") verseny:

Ez a kiejtős veseny. Itt is 4 versenyző van, 4 kör, és ha az első körben utolsó vagy kiesel!! Mindig aki az utolsó, az esik ki, vagyis legalább az utolsó körben kell elsőnek lenni.

 

 

 

 

Minden versenyben lehet sok Style point-ot szerezni.

Tuningról:

 

A tuning a legjobb az NFS Undergrond 1-ben és 2-ben. Itt van neon, légterelő, lökhárító, fólia, tetőnyílás, lámpák megváltoztatása és minden más tuning, kipufogóvégek, kerék formázás és színezés, márkafeliratokat az üvegre, autó szélére, és bárhova lehet tenni. Szóval itt a legjobb a tuning, itt és az NFS Underground 2-ben. Tuningra simán lehet a legjobb pontokat adni, úgyhogy ez az egyik legjobb benne. 10/10

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr902600496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása