Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.01.17. 18:44 bloggerek

Penumbra Black Plague

 Penumbra:Black plague:

Csá mindenki, itt megint Unstopable a penumbra sorozat folytatásával,amiből szintén lesz vj,de mivel még az overture-t is csak tervezgetem, ez még messze van.

Na kezdjünk is hozzá:A penumbra black plague méltó utódja az overture-nek....

Történet:Phillip rohan  a távoli alak felé, és leütik.Igy ér véget az előző rész.Ezután egy sötét szobában ébrdünk,ahonnan megszökünk,és látunk néhány igen furcsa lényt.Nos ez így elég kevés, de a többit nem akarom lelőni,majd a végigjátszásban,csak annyit mondhatok,hogy utunk során rátalálunk apánkra,és hogy mifolyik tulajdonképpen itt az isten háta mögött,egy elhagyatott bánya alatti létesítményben.10/7.

Grafika:Na most mit mondhatnék,a grafika teljesen ugynaz mint az előző részben.Nos az új szörnyek viszont még fosatósbbak.Ezt így nem tudom értékelni.A vj-ből úgyis minden ki fog derűlni.Na hello mindenki én Balage vagyok kicsit részletesebben leíróm hogy a grafika egyáltalán nem ugyanaz mint az előzőben ugyanis ha Unstopable fentebb csavargatná a fényefekteket akkor olyan látványt kapna hogy simán lehagyná korát Pixel Shader 2 es játék.A grafika sokat javult sokkal részletesebb mint mondtam sokkal színesebb sokkal jobbak a fényefektek sokkal élethűbb ezért fosatósabb is 10/9 By Balage.

Hang/Zene:Erről már van mit írni.Az új szörnynek nagyon jó hangja van.A hörgése,a morgása,a meglepődése, ha észrevesz, a beszéde(igen, ezek beszélnek)nagyon jó,mármint két szempontból is, ebből is, és a horror feeling szempontjából is.A zene kb ugyanaz csak apró változások vannak benne, amitől még horrorrosabb,és még relytélyesebb.10/9.

Játékélmény:Eszméletlen jó.Horrorból 5-ös,vagyis inkább 10-es.Szinte mindenhol fosik az ember,tehát a horror feeling a sötét, vagy félhomályos helyeken nagyon durva.10/10.

Összesítve:Ez a játék méltó folytatása az elődjének, még ijesztőbb, még jobb a grafika, hang,apropó még valami, a játékban nem találni fegyert, maximum ládákkal dobálhatjuk meg az ellenfelet.Ha ki akarjuk nyírni az ellent, 100%-ban az eszünkre, a környezetünkre, és a probléma megoldó képességünkre kell hagyatkoznunk,de a legegyszerűbb el sprintelni a zombik elől.10/9.

Szörnyek:

Tuurngait:

A sokat emlegetett új szörnyecske.Igazából ez áll szinte az egész játék történéseinek a hátterében,Ami kb.annyi hogy,ööö megígértem,hogy nem lövöm le a történetet bocsi.Na végül is annyit mondhatok, hogy egy ősi sírból egy csapat régész kiengedte a tuurngait vírust, ami rohamosan kezdte szedni áldozatait a létesítmény lakói közül.Ez a fertőzés igazából nem is betegség, ez egy élőlény,aki az emberből ilyen(lásd a képen)mutánsokat csinál, akik erősebbek, jobb a hallásuk,látásuk, és kollektív tudatuk van, azaz egy aggyal gondolkoznak.Plusz ezek egyeltalán nem hülyék,mint az a képen látszik eszközt használnak és beszélni is tudnak.Tényleg olyanokat dumálnak hogy Ki van ott? vagy Van ott valaki? persze ezt nem emberi hangon.

 

 

Savas szörny(nem találtam képet):

Nem tudom hogy néz ki,sosem láttam, és szerintem rajtam kívül sem,ugyanis csak sötétben jönnek elő, és szinte kapásból gyilkolnak, ezek nem is szörnyek, inkább akadályok.Fényt kell csinálni a folyosón, hogy ne merjenek előjönni,vagy eltorlaszolni a jukakat.

Féreg:

Csak egyszer fordul elő a játékban, de azért megemlítem.Az előző részben már mindent leírtam róla.Szóval csak egyszer fordul elő, de akkor elég furfangos megölni,nekem 4edszerre sikerült.A lényeg az hogy egy kis teremben vagy egy kapcsolóval, és ahol éppen állsz ott kibukkan a féreg és belédmar.A kapcsolótól jobbra lévő falhoz kell állni,és amikor a féreg bejön rajta,látod hogy az a fal tele van kábelekkel.Gyorsan fuss a kapcsolóhoz,aktiváld,és a kukacot halálra rázza az áram.

 

Szereplők(emberek rajtunk kívül):

Dr.Swanson(nem találtam képet):

Ő az egyetlen ember a játékban,vagyis hát több is van,csak ők mindig pont akkor halnak meg amikor arra járunk.Na szóval ő felfedezte a vírus(élőlény)ellenszerét,de mielőtt elmondhatná, megöljük,hogy miért?Kiderül a vj-ből.Sziasztok!

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr72591088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása