Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.04.29. 16:22 Petke1998

Sonic HEROES

 

Üdv mindenkinek, Petke vagyok és bocsánat hogy sokáig nem voltam jelen, de Balagéval el kellett intéznem valamit. Hagyjuk is ezt és inkább beszéljünk a következőről:

Sonic HEROES

Szerintem már mindenki találkozott vele és ismeri is mivel eléggé ismert játék... Alapból vannak online Sonic játékok is, szóval vágjunk bele:

A történetet nem nagyon ismerem, a játék lényege végülis, hogy legyőzzük a gonoszt, megmentsük a világot, stb. 3 "szereplő" van a jó oldalon Sonic és két barátja, ugyanakkor vannak a játékban külön-külön csapatok, jók és gonoszok közül egyaránt. A szerkesztő SEGA több hasonló játékot is tervezett már, de most maradjunk ennél. A történetről (őszintén) ennyit tudok... De ez elég hogy eldöntsem mit gondolok róla.10/8

 

Grafika: Ismét itt vagyunk a grafikánál...hát nem tudom mit mondjak, azért nem rossz.:D A főhősök, egyéb fontos elemek ügyesen ki vannak dolgozva, a háttérrel meg vagyok elégedve, a pálya részei se borzalmasak, de nem tudom, nekem valahogy nem nagyon tetszik... Az értékelés attól függ mihez képest nézzük, szoval én:10/7

Hangok/Zenék: A zene tipikus "Sonic music", szóval szinte minden ilyen játékban ezt halljuk. A hangok azok elfogadhatók, de nem kell lebecsülni ezért a játékot. Amikor felveszel egy ilyen karikát/pénzt, akkor is hallod az effektet, úgyhogy...10/9 (és a hangok azért elszórakoztatnak mármint: játékélmény!!)

Játékélmény: Ez már talán többet érdemel, mivelhogy a játék engem (legeslegelőször) nagyon sokáig lefoglalt. És el is jutottam a játékban sokáig, ezért megérte. Ide még annyit, hogy ha valaki először játszik rajt, ne hagyja abba egy ideig és jobban tetszik majd neki a játék (véleményem szerint).10/10

Pontozás: Ezt le kellett írnom, mert fontos eleme a játéknak. Szóval a pontszerzés egyszerű, bár a "karikákat" könnyen el lehet veszteni. Akármilyen ellenségnek akármikor nekimegyünk, elveszítjük pontjaink jelentős részét, és ez sokat számít. Pontokat legkönnyebben futással lehet szerezni, vagyis az úton talált "karikákat" vesszük fel.

 

 

 

 

 

 

Irányítás: Legkönnyebb Gamepaddal, higgyétek el, ha kipróbáljátok majd rájöttök... Az irányítás: W;A;S;D (vagy nyilak), Space: ugrás, Z (azt hiszem): támadás

 

 

 

 

Csapatok:

Team Sonic:

 

Speed: Sonic the Hedgehog

 

Flight: Miles "Tails" Prower

 

Power: Knuckles the Echidna

 
 
 
 
 
 
Team Dark:
 
 
Speed: Shadow the Hedgehog
 
 
Flight: Rouge the Bat
 
 
Power: E-123 Omega
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Team Rose:
 
 
Speed: Amy Rose
 
 
Flight: Cream the Rabbit és Cheese the Chao
 
 
Power: Big the Cat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Team Chaotix:
 
 
Speed: Espio the Chameleon
 
 
Flight: Charmy Bee
 
 
Power: Vector the Crocodile

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr302864895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása