Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.03.24. 17:03 BALAGE

Transformers 2

Na hello mindenki ezt itt a filmrovat első komoly tesztje és a gép elött Balage.


A film ugyan arról a Sam Witvickiről szól mint az 1. Ez a rész már sokkal akció dúsabb, izgalmasabb érdekesebb mint az egy.Meghal Optimus Sam egyetemista lessz mindössze egy délutánig (szerencsés ember)  :).Végül is az egész film arra a szisztémára épül hogy Megatront újraéleszteni,akinek Cybertonon vannak "utódai",
de üstökös szól neki hogy nincs energon és ezért a kicsik meghalnak. Tehát megint mit választanak a Földet. Köszi köszi!Egy szerkezettel akarnak energonhoz jutni ami elpusztítja a napot, de most komolyan, nem az a halandzsa mint a 2012 na persze.Érdekes módon épp a Gízai piramisba van elrejtve, igaz hogy ezt csak 1 bizonyos kulccsal lehet beindítani.Ami szintén a Földön van, ráadásul az 1. résznek a történtjei után bennmarad egy szilánk Sam pulcsijában és furcsa jeleket fog rajzolni, pontosabban a transformerek legősibb nyelvét a fővezérek nyelvét. Természetesen nem érti de a segítségére lesz az első részből már ismert Simmons ügynök, Mikaela és természetesen a transformer csapat is.Optimus már az első fél egy órába halott lesz. És ezért kell az élet mátrixa hogy feléleszthessék Optimust és így győzzön a Decepticonok ellen.

 

Ez a robot egy nagy monstrum, amely 6 db járműből épül fel. Ez az izé próbálja meg lebontani a Gízai piramist hogy "világrahozza" a szerkezetet. A fő gonosz Megatron mestere a Bukott, ő próbálja meg elpusztítani fajunkat azért hogy az övék élhessen, és ez persze Optimusnak megint nem tetszik (népirtás csak hogy a miénk élhessen NANA :)  ).
A katonaságot majdnem ki felejtettem hisz ők segítenek Samnek Optimus felélesztésért. 
Hát ennyi lenen ez a kis teszt a Transformers 2 Bukottak bosszújáról remélem élveztétek. Lesznek még videók tesztek , és a többi és a többi...

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr532768500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.04.19. 13:45:51

Úr isten!Szedd már össze a gondolataidat, ember!Vesszők sehol se, stb. Nem csak kommentelni nem tudsz,hanem írni se, úgyhogy ez nem neked való még egy jó darabig, míg meg nem tanulsz írni, na meg megfogadod a tanácsainkat.

BALAGE 2011.05.01. 21:03:59

@űrpocok: Már bocs hogy nem tom írni. De tudod mit nem a te dolgod kérlek ne avatkozzál bele. És az hogy nem használok vesszőket az senkit nem zavar. De hiába beszélek úgyis csak engem piszkáltok. Jajj bocsáss meg de te meg videózni nem tudsz és mielőtt megint leszólnál már dolgozom rajta. A helikopter meg a hangkártyám hibája, szóval shut up ( a kedvedért: kuss).
;)

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.05.03. 13:35:21

@BALAGE: Többször, ismétlem, többször szólTUNK neked.
Nem kötekedünk,csak szeretnénk segíteni.Nem tom mien
helikopterről beszélsz, de te tudod. És ha tesztet írsz, vedd a fáradságot. Ja, nem vagyok hülye, nem kell ki írni mit jelent az angol szó. Egyébként neked is.

BALAGE 2011.05.07. 21:35:29

@űrpocok: Tudod mit igazad van, és szerintem mindkettőnknek shut up. Tudod én nem akarok veled vitázni és majd megpróbálok szépen írni és odafigyelni.
Nem moderálom ki a kommenteket. Kérlek ne haragudj emiatt az ügy miatt, csak ideges voltam. Nem rád haragszom. Elnézést.
süti beállítások módosítása