Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.03.05. 23:23 BALAGE

DDMT2

 Ezt a játékot is úgy fogom csinálni mint a többit csak a végén nem csak a játékról írok hanem tippeket adok. Fegyverekről fejlesztésekről és más egyéb dologról lesz szó.

   Történet: Meglepő de van története.Nem is olyan kicsi, eredeti történet.A játék arról szól hogy volt réges régen egy nagy világ, ahol az emberek harmóniában éltek a szigeten, de  kövek kezdtek hullani az égből, az emberek nem tudták mik ezek a kövek, most ahol a játék játszódik ott metin köveknek hívják őket. Ezek a kövek egy csomó borzadalmat engedtek a világra mely az 3 felé szakadt a háborúk során és most ez a 3 nép harcol a gonoszok ellen valamint egymással is. Fú azok a csaták ;).Konkrétan ennyi lenne. Szerintem eredeti történet és ahhoz képest hogy Online játékról van szó, le a kalappal ami nincs. 10/10.           

 Grafika:Hát nem mondanám csúnyának de szépnek egyáltalán nem.Igazából a táj gyönyörű az emberek karakterek, szörnyek jól néznek ki.De akkor hol is van a baj, a baj ott kezdődik hogy néhány helyen ocsmányak a textúrák minden fegyver és karakter üres szó szerint papír figurák. Láttam olyat hogy egy fatörzs szörnyön van egy papírkorona ami zöld és arra voltak ráfestve az ágai. 10/7.

Hangok-Zenék:A zenék valami iszonyat jó majd felrakok párat pont a hangok zenék fejezet alá.Nagyon jók tényleg.A hangokat is eltalálták szerintem semmi gond nincs velük.Viszont némelyik nem is kicsit fura. Például van olyan hogy lehet ütni lóról arról majd később de az a lényeg hogy amikor ütünk akkor a karakterünk ilyen hangot ad ki (Hápciö,hápciö)komolyan. Mintha náthás lenne.De viszont vicces.Meg amikor képességeket hozunk be, akkor is ilyen (hájááá) meg ilyenek.De mondom viccesek.
10/8

Játékélmény:Nagyon jó játék.Sokféle fegyver nagyon sok pálya (vulkanikus, havas hegység, füves ork lelőhelyek ősi templomok minden) +az is tetszik benne hogy más Online játékokkal szemben nem csak 1 szörnyet kell támadni hanem 100-at 70+ szinten. Iszonyat jó 1 skillel (képességgel) leteríteni több mint 30 szörnyet.Meg lehet csoportba ölni és úgy meghódítani más népek elől az adott területet de ez nem olyan szinten hogy honfoglaló hanem csak úgy kell elképzelni hogy , van egy terület ahol sok a mob (szörny) és mondjuk ott van egy másik országból 4-5 ember megfogod a faja kardod és annyiszor megölöd amíg el nem megy. 10/9

Szavatosság: Én már vagy 5 éve játszok metinen, ddmt-n és még azóta se unom. Persze volt közöttük egy két hónap szünet amikor újon sült örömmel kezdek neki. 99 szint amit büszkén mondhatok szép számnak hiszen én immár 82-es vagyok és már így is nehéz fejlődni.De nagyon jó szórakozás. 10/9

A játékban 4 féle kaszt van amik név szerint:

Harcos:A legerősebb kaszt sok élete és védelme van és jó nagyokat tud utni de fejlődésben nem 100%.

Ninja:A kedvenc kasztom sok élet sok páncél kicsi de fürge támadás és PVP-ben (karakterek közötti harc)is 100%nyújt.

Sura:Emberek akik mágiával harcolnak az erejük egy démoni létükből származik.Van egy démonkezük azzal viszik be a képességeiket.Nagyon erős támaás kevésbé jó védekezés sok élet.

Sámán:Szerintem a játék leggyengébb karaktere van Buff ás sárkány mágiás sámán.Sok élet gyenge támadás kevés védekezés béna kinézet (de annyira hogy már csak azért se mennék vele).

Ezek a karakterek vannak. Mindegyik kétféle képességtörzset tanulhat egyszerre csak az egyiket. (Pl.:Ninja: Tőrninja vagy íllyász ninja
                 Harcos:Testi harcos vagy mentalista
                 Sura:Feketemágia vagy közelharci
                 Sámán:Sárkánymágia vagy gyógyító)
Ezek vannak van hogy csak 5 skill de van ami 6 skilles.

A játék egy igen fapados online játék de azért élvezhető szerintem ez az egyszerűség teszi jóvá nincs olyan hogy 10 millió droppolhatós és felszedhető tárgy van hanem van kb 400 és mindenki tudja hogy mi mit csinál. A felszerelésünk egy vértből egy pajzsból egy sisakból egy cipőből és ékszerekből(karkötő, fülbevaló) áll. Valamint egy kaszthoz illő fegyverből. Érdekes hogy a sura hordhat kardot vagyis csak azt tud de van olyan kard amit csk ő hordhad mert az ő kasztjához tartozik.Amúgy a sámánnak van legyezője vagy harangja (nem templom harang XĐ hanem egy kjis csengő).A harcos tudja felvenni a lassú ámbár erős kétkezes fegyvereket és emellett még a félgyors ám erős kardokat.A ninja meg tud tőrt íllyat és kardot használni (az utóbbi nem ajánlott mert nem az adja neki a +okat).

A játékban fejleszthetjük fegyvereinket mégpedig +0-n kezd és egészen +9-ig felvihetjük. Viszont a 60+-os fegyvarek esetében a +6-ról +7-re való fejlesztés már gyöngyökbe kerül a legolcsóbb is 10 millió. A fegyvereket egészn+4ig tudjuk csak pénzért fejleszteni utána a mobok eldobott tárgyaival.

A játékban potikkal avagy gyógyitalokkal híllelhetjük magunkat.De nem csak élet és mana töltő ital van hanem van ilyen zöld színű amely az ütési sebességünket növeli valamint olyan is ami lila és ezzel pedig karakterünk futásáak sebességét növelhetjük.

Valamint még elfelejtettem hogy a fegyverekbe rakhatunk köveket vagy éppen + tárgyakat amik alatt azt érte hogy pl: 5% orkok ellen vagy 10% az egyik kaszt ellen szóval ilyenek a kövek is ilyenek csok ott nincsen mobspecifikus tulajdoság hanem ilyen hogy +1000 éeterő meg +25% támadó sebesség szóval ilyesmi.

A játékról nem elytenék több szót akit lekötnek az online játékok az tegyen egy próbán a játéknak több fajtája is kiött és most dolgoznak egy új szerveren ahol a megszokott 99 szint helyett több mint 140 szintet kapunk új fegyvereket és még sokmindent aki ki akarja próbálni akkor katt ERRE a linkre.

Köszi hogy olvastátok Balage voltam.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr672713926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása