Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.02.02. 16:11 Pisthy5

Borderlands

 

 Történet:A Borderlands első ránézésre egy FPS, amiben a dolgunk, hogy megtaláljuk a Pandora nevű bolygó elveszett kincsét, a "vaultot". A játék története e körül a rejtélyes lelet körül forog, melyről eleinte nem is tudunk többet annál, mint hogy bár senki sem hisz benne, mindenki meg akarja találni. Az intro végeztével választanunk kell egy karakterosztály (és hozzá főszereplőt), majd egy furcsa női hang kezd beszélni a fejünkben, és elárulja, hogy mi lettünk kiválasztva a vault felfedezésére. 5/3

Grafika:Hát a grafika szerintem nagyon jó, képregény szerű igaz hogy képregényes stílusú de ahhoz képest elég részletes. Bár előfordul hogy néhol homályos. Buggal még nem nagyon találkoztam .Nem nagyon kockás. 5/4

Hang zene: Hát a fegyvereknek jó hangja van tényleg nagyon eltalálták a zenével sincs baj szerintem ez jó lett benne az egész zene. 5/5

Játékélmény:Bár FPS-nek tűnik a játék, valójában egy RPG, ahol a főküldetések mellett mindenféle mellékmissziót is fel lehet vállalni. De azért sokáig el lehet vele lenni. Akinek az ilyen játék bejön annak ajánlom. 5/4.5

Szavatosság:Hát azért élvezetes játék sokáig kitart, én sokáig elvoltam vele. 5/4

Borderlands összesítés: Végszóként egy nagyon jó játék én ajánlom mindenkinek. 5/4

Szereplők:Lilith:

 

 

Lillith azzal a képességgel született hogy képes átlépni más dimenziókba (phasewalk) ily módon elképesztő gyorsasággal halad az ellenségek szemében. Mikor felnőtt ő is Vault vadász lesz a többiekkel együtt.

 

 

 

 

Mordecai:

 

 

Ő egy mesterlövész.Különleges képessége hogy idómított sólymát (Bloodwing) ráuszítja az ellenfélre.Mikor felnőtt lesz ő is Vault vadász lesz a többiekkel együtt Lilithel Rolandal és Brickel.

 

 

 

 

 

Roland:

 

 

Katonai kiképzést kapott a Crimson Lancenal a főgonosz szervezetnél aminek a tagja volt de lelépett és ő is Vault vadász lett. 

 

 

 

 

Brick:

 

Már gyerekkorában is az átlagnál erősebb testfelépítésű volt előszeretettel harcol az öklével is ez erősebb is mint néhány fegyver.Ő is Vault vadász a többiekkel együtt.

 

Szörnyek:

Skag: A skagok egyfajta mindenevő ragadozó kutyák, amik bármit felfalnak 3 részre nyíló szájukkal, amit nem tudnak megemészteni azt fel öklendezik, ezeket feltúrva értékes tárgyakat szerezhetünk. A skagok a játék egyik legtöbbször feltűnő ellenfelei, több fajtájuk is van pl.:

pup skag,skag whelp,splitter skag,adult skag,elder skag,Alpha skag,Badass skag és ennek az elemi sebzésű változatai.Ezeken kívül még számos fő skag is van, pl:Scar,Moe,Marley,Skagzilla.Gyengepontjuk a nyitott szájuk.

 

 

Rakk:

A rakkok ragadozó madarak, amik elképesztő gyorsasággal képesek letámadni minket. Alapvetően nagyon gyengék, szinte minden fegyver típussal egy-két lövés és meghalnak.
A fő ellenségeikkel viszont nagyon kell vigyázni, mert velük ellentétben nagyon erősek. Fő FŐ ellenségük a Rakk Hive.

Hatásos ellenük a shotgun.

 

 

SpiderAnt:

A spiderantek, ahogy a nevük is mondja,félig pókok, félig hangyák, kis kráterekben élnek, nagy csapatokban támadnak,ezt ellensúlyozza hogy 1 lövés a potrohukba és meghaltak.Fajtái:spiderant worker,spiderant,spiderant solider,spiderant cryo,spiderant king,spiderant queen,Badass spiderant és ennek az elemi sebzésű fajtái.

 

 

Guardian:

A guardianok földönkívüli robotok akiket a Vault őrzésére terveztek. Nagyon erős pajzsuk van ez nagyon erőssé teszi őket, egyébként egy fejlövés és meghalnak.Észrevételem szerint a játékban csak 1 helyen megtalálható 1011 Cannon-nal nagy kárt okozhatunk a pajzsnak.Fajtái:Sierran guardian,Blade guardian,Arch guardian,Badass guardian.

 

 

Crimson Lance

 

 

 A crimson lance Pandora "jófiúi",megölik a banditákat és a kincsvadászokat.Roland is ennek a szervezetnek a tagja volt, az is ezt igazolja,hogy ők is tudnak scorpion turret-et lerakni.Érdekes, hogy jóknak tüntetik fel magukat,közben ők is mindenféle rondaságot elkövetnek, hogy összegyűjtsék a vault kulcsának minden darabját.Fajtái:Lance Infantry,Lance enginer,Lance defender és ezeknek a Badass változata.Egyetlen főellenségük Lance Captian, aki egy 1011-es Cannonn-t használ.

 

 

 

 

 

Bandit

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr362633726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.02.06. 11:32:14

Sajna a mennyiség, nem jelent minőséget. Maga a teszt nem rossz, de hiányoznak az írásjelek és néhány mondatodban van egy-két logikai bukfenc.
süti beállítások módosítása