Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.01.14. 17:36 bloggerek

Prototype

 Na szevasztok Balage vagyok az oldal egyik főszerkesztője. Mai alanyom a Prototype ez egy 2009-es akció TPS játék mej szintén az Activision boncasztala alól került ki a boltokba.Mivel TPS erőssége a parkour és az úgrálósrészek mert a játékban igen csak nagyokat minimum 15 méter magasakat tudunk ugrani. A játék egy Alex Mercer nevű férfiról szól aki egy fertőzés miatt nem mutáns hanem inkább szörny lesz belőle a fertőzés rá máshogy hatott hiszen egész New Yorkot ellepi a fertőzés de a többi emberre vagy nem hatott a fertőzés vagy zombik lettek.Mint ami a borítón is látszik agy kard van a kezünk helyett igazából ez az úgynevezett szörny tulajdonságaink egyik képessége ugyanis képességeink is vannak a játékban. Lehet falon futni lehet falon mászni nagyokat ugrani esni zuhanni valamint siklani a levegőben ezek inkább a közlekedést segítik elő de vannak melyekkel támadni tudunk ilyen pl.: a karom az ostor(egy kibaszott hosszú csáp) 

vagy a kalapács ököl vagy a nagyobb izom de vannak különféle látásmódjaink azt hiszem szám szerint 3 van két védekezési skillünk is van egy páncél meg egy ruha. A játék igazából nem New York hanem egy részén játszódik csak pontosan Manhettenben.Itt is fellvállalhatunk különféle mellékküldetéseket.A skillek egyépként EXPre mennek amit ellenfelek dobnak ki egy piros golyó formályában.Ezeket a piros gömböket egy a menüben lévő pont alatt tudjuk beváltani képességekre. A Prototype rövidre sikerült de ennyit biztosan tudok a játékról és még nem is láttam élőben valamint a járművekről még elfelejtettem beszélni van a tank meg a helikopter melybe csak az ostorral lehet báswzállni nagyon tetszik a lövét kidobja Alex a heliből a vezetőnek meg kitöri a nyaqkát.Amugy elég véres játék 18+ szerintem az eggyik legjobb TPS sandbox amivel találkoztam persze a GTA Maffia és az Assassin's Creed után. Ez egy jó játék mindenkinek ajánlom By Balage

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr272583927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.01.16. 21:43:02

egy kicsit vérszegény leírás erről a játékról...vmivel többet is ki lehetett volna hozni ebből, sztem...plusz van egy két helyesírási hiba, amit pl egy World-el simán javíthatnál...persze nem rossz teszt ez, csak rövid és van benne pár hiba
süti beállítások módosítása