Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.01.13. 21:23 bloggerek

Garry's Mod

 Hello mindenki folytatnám a sorozatot egy igen csak jó játékkal a Garry's Moddal. A játékot 2007-ben fejlesztette Garry Newman és csapata.A játékról még annyit hogy a Source grafikus motor hajtja ha akartok videót vagy játékbemutatót akkor kommentben jellezzétek.Történet: WTF? a játéknak nincs története én hülye :D. Mert ez egy sandbox stílusú játékfajtának az egyik képviselője de ez nem az a fajta mint GTA vagy az Assassin's Creed vagy a Prototype hanem itt tényleg  azt csinálunk amit csak akarunk a szó szoros értelmében PL.: egy WC-ből csinálunk egy Ferrarit vagy egy F-22-est. (utóirat: nem túloztam). Na szóval ilyesmi de ezt a játékot inkább csak vidibe lehetne bemutatni de megpróbálom a lehetetlent na szóval a játék egy nagyon szép grafikával rendelkezik . A fegyverekről pár sort. Van A Fizikai fegyver mellyel tárgyakat emelhetünk dobálhatunk a levegőben tarthatunk és forgathatunk. Ennek testvére a gravitációs fegyver mejjel csak a könnyű tárgyakat tudjuk megemelni hejből és eldobni.A ragdollok propok fizikája is nagyon jó vagy egy olyan opció hogy a vízben ugye a vas elsüllyed meg minden de ezzel a funkcióval a tárgyak kémiai szerkezetét megváltoztatva tudunk belőle jeget fát acélt stb. csinálni és akkor meg nem süllyed el ha mondjuk jég nagyon jó.én úgy gondolom hogy ezt egy játékbemutatóval lehetne demonstrálni amit a játékbemutató pontban majd megtalálhattok majd elkészítem egy olyan hónap mulva mert az előtt még a prince of persias vidik jönnek. Akinek Gmod 11 e van az küldjön linket.Ja és a 11 hez ITT lehet letölteni mapokat propokat ragdollokat npcket és még mást.Na akkor fegyverek a gravity gunnál tartottam és utána jönnek a harci fegyverek.Van a játékban egy közelharci fegyver a feszítővas de ez csak az a közelharci ami alapból bent van mert le lehet szedni a gmod 11-hez lézer kardot meg wowos fegyvereket meg minden.Na távolharci fegyverekből van az alap pisztoly utána van a magnum utána jönnek a gépfegyverek egy smg és egy általam csak golyószórónak nevezett fegyver mely lézert lő és egy lézer labdát sajnos a labda nincs benn a gmod 10 be.Utána shotgun átlehet álítani 1 sörét vagy két sörétet lőjjön egyszerre utána egy számszeríj mej a játékban az egyetlen sniper egy felforrósított fémrudat lő ki eléggé hatásos még van a gránát és az RPG.
Ennyi lenne mivel nem írt senki se kommentet hogy legyen videó ezért ennek ellenére is fogok csinálni egy 3 részest. By Balagegfhfhgfhfhgfhgf

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr912582139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása