Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.01.06. 17:55 bloggerek

Transformers The Game

 Bocsi hogy ennyit késtem de a netem be volt szarva a csapat meg nem tudta hogy mit rakjon fel még egyszer bocsi.Na de kezdjük is el. Mai alanyom a transformers játék a történet annyi hogy egy bolygóról aminek a neve Cyberton (Szájbertron) egy nagyon nagy energia forrás név szerint a kocka egy háború miatt kivetődik az űrbe és ezt keresik és milyen véletlen hogy pont a földön ért véget féktelen repkedése.ez így unalmasnak tűnik de egy kicsit csavarjuk meg van két robot csoport melyek névszerint az Autobotok (Autonom Robot Organizmus) és az Álcák(Deception:Diszeptikon) háborúja dúl és ugye ezért vetődik ki az űrbe a kocka de ezt most haggyuk és térjünk a földre.
Egy Sam Vitvicki nevű középiskolás tanuló vesz egy autót amiről kiderül hogy ő is egy robot amugy ez a robot az Autobotok oldalán harcol és még anniyt ezekről hogy tudnak transformálódni mint például ez a robot egy autóvá pontosan egy camarová de az alakjukat bármiről kölcsönözhetik akár egy kerékről is de vissza a történethez.Na szóval ez a gyerek találkozik a robottal elárulom a nevét Űrdongóval és ez az Űrsdongó nevű Autobot hívja az autobotok egy csoportját de nem csak az űrben és a földön hanem a múltban is játszódik a történet mégpedig ez a Sam Vitvicki nevű fiúnak a déd apja el akar jutni az északi sarkkörre és mikor ássák a jeget mert ez régen volt nem volt jégtörő olyan 1800 ban talán na és mikor ássák a jeget akkor egy kutya érez valami szagot és oda megy ez a kutató Sam dédapja Archibald Vitvicki beszakad alatta a jég és megtalálja a kockát kereső Álcák fővezérét Megatron nagyurat. Archivald Vitvicki beindítja a navigációs rendszerét és megatron nem feléled de beleégeti a kocka kordinátáit a kutató szemüvegébe de ettől meg is vakul(ez történeik a filmben).Mikor Sam rájön hogy él ez a "földönkívüli" faj akkor segít megkeresni a kockát az Autobotoknak.A történet nagtyjából ennyi. Ja és azt megemlíteném hogy áttértünk a 10 es értékelő rendszerre ugyhogy ne kerressetek okokat.Amúgy a történethez annyit még hogy nagyon jó nagyon egyedi és a kockát nagyon nem szeretném elmondani hogy hol van de mivel nem nagyon derül ki a játék során ezért elmondom a Hoover-gát alatt van. 10/10.

Grafika:Itt már gondba voltam hiszen a játék grafikája valami elképesztően részletes ámbár
sajnos nagyon elmosódott de van benne fizika a robbanás effekt az ami nagyon gyér a játékban de én szerintem egy játék nem a grafikától lesz jó hanem az élménytől és ámbár rosszabb grafika de jó játékélmény de ezt később.A játék nagyon látványos szín hejeken játszódik bázisokon a hetes szektorban (Hoover gát alatt) meg Washington New York keverékben de ezt is később.Vissza a grafikára és az effektekre az átalakulás ahogyan transformálódunk nagyon látványos ám bár túl gyors még nem is látjuk hogy hogyan alakultunk át de már auto formában vagyunk.Ja még annyit hogy én láttam 2009-es azt hiszem talán 10-es játékvideót és abban úgy lehúzták a grafikát hogy gyű ha pedig 2010es szemmel télleg olyan ocsmány hogy fú de nekem tetszik mert én nem attól számítom a grafikát hogy 2011-be vagyunk és ahhoz viszonyítok nem hanem ahhoz amikor készült a játék bocsi de ezt a pluszt említenem kellett. 10/8 (a korához képest!!!)

Hangok-Zenék: Nagyon elképesztőek a fegyverek hangjai meg ahogy fut a robot és ahogy a fém súrlódik nagyon meglepődtem és a zenék a játék a film szerintem jó de nem ütős zenéit használja. 10/10.

Szavatosság: Hát erről sok lesz minden robot hangja átalakulása és fegyverei különböznek mert többel is mehetünk mint mondtam a pályák változatosak a fegyverek is mert a kiváló fizika miatt nem kell lőfegyvert használnunk hanem csak megfogjuk a hotdogos standot és jól a képen töröljük vele az ellent. Valamint tömérdek közelharci fegyver van a játékba és egy csomó ütésfajta. Szerintem nagyon oda tud ba**ni a játék hangulatánakés még jól is áll neki ugyanis a filmben is egy csomó közelharci jelenet van.De sajnos a változatos pályák melett csak 4 pálya van melyek nehezek és egy pálya 4 kissebb küldetésből áll de azt elfelejtetem említeno hogy nem csak az autobotokkal hanem az álcákkal is mehetünk 10/9

Nagyon fajin játék télleg egy próbát minimum megér és most a kis elemzés mellett még egy párezer gondolatot a játékról.

 Bumblebee(Űrdongó):

Bumblebee egy autobot akit avval a feladattal bízott meg Optimus fővezér hogy vigyázzon Samre.Ő gey sárga camaróvá alakul át majd a film 1/6-ánál felveszi az új Camaro alakját addig egy régebbi típussá alakul át.Neki egy távol harci és egy közelharci fegyvere van mármint az 1 távol harci alatt úgy értem hogy csak egy kezén van de kétféle lövedéket tud kilőni.Eléggé erős robot nem túl magas viszonylag gyorsan mászik a falon mert ugyebár azt is lehet nem mindegyikkel.A robot üzemmódjában elég lassan fut Optimus sokkal gyorsabban.

 

 

Optimus Prime (Fővezér):

Optimus az autobotok fővezére valamint a legelső botok vagyis a fővezérek leszármazottja.Ő egy kamionná alakul át.Nagyon gyorsan tud futni viszonylag erős fegyverzete vagy egy közelharci és 2 távol harci fegyvere van és kétféle lövedéket lő melyek a gépfegyver és a rakéta nagyon magasakat tud ugrani.A legerősebb fegyvere a közelharci fegyvere.

 

 

Ironhide(Acélfej):

 Acélfej Optimus csapatának a fegyver szakértője ebből kifolyólag a
játék legerősebb karaktere a közelharci támadása is eléggé brutális ugyanis ha használjuk az (E) gombbot akkorvagy az egyik vagy mind a kettő lövegével lő az ellenségre ami természe- tesen egyből belehal sérüléseibe viszonylag lassan fut de ha oda ér az ellenséghez akkor semmi nem állítja meg. Mellesleg nem szereti ha a lábára pisilnek mint a filmben mikor Mojo a kis csivava rápisil a lábára akkor felrugja szegényt de nem erősen csak arréb löki:).

 Jazz:

Jazz egy nagyon gyors porschévá alakul át őneki a legjobb az autoformája viszont mivel kicsi gyors robot formába is de kicsit gyengébb az átlagnál is mindig vagyis csak egyszer meg kell őt menteni egy küldetésben akkor mehetünk először acélfejjel igazából Jazz a történet szempontjából nem olyan fontos de ő is az autobotok csapatának tagja.

Az álcák:

Helikoprter(nem tudom a pontos nevét):

Ő egy helikopter formáját vette fel és ő az Achtechet akarja megszerezni vagyis ezzel bízták meg.eléggé erős robot mivel tud repülni ami már alapból előny de lassú robotformába viszont nagyon erős fegyverei vannak piros kis pengéket lő meg tud ilyen diskeket lőni mint Jazz ami pont látható a képen.Ő is elég nagyokat tud ugrani.
 

 

 

Barricade:

Ő egy rendőr autóvá alakul át ami eléggé gyors erős fegyverei vannak nem ugrik valami nagyokat gyorsan mászik a falon a közelharci fegyvere ami a filmben is látható igazából egy buzogányhoz tudnám legjobban hasonlítani amin nagyon éles tüskék helyezhednek el és nem is kell említenem ha egy szegény robotot eltrafál akkor nem lessz jó vége.

 

 

Üstökös:

Ő Megatron "asszisztense" mondhatjuk ugyanis mindig ő nyalizik neki meg mindig őt hibáztatja Megatron hogy csalódott benne meg a transformers 2 filmbe mikor már halott Megatron de felélesztik akkor is ő az alvezér aminek Megatron nem örül persze és azt mondja Megatron hogy "még a halálba is én vagyok a vezér.Na mind1 Üstökösről azt lehet tudni hogy egy F-22-es alakját  kölcsönözte rakétája és gépfegyvere van valamint a közelharci fegyverét a relytett pengéhez tudnám hasonlítani az Assassin's Creedből.Csak neki nem egy hanem négy jön ki a kezéből repülő formájában és robot formájában is nagyon gyors de ezt majd bemutatom a Transformers játékbemutató 3. részében.Ő róla elfelejtettem mondani hogy nagyon gyáva fél a harctól meg Megatrontól a kis gyíkocska :).

Megatron:

Ő az Álcák fővezére a kocka segítségével egy még nagyobb álca hadsereget akar létrehozni ami a halálát okozza akármilyen nehéz elhinni de a kocka nem csak energont termel olyan mennyiségben amivel simán felélesztik hanem a nyers erőként is emlegetik az autobotok ami akár milyen erős és nagy robotot meg tud ölni.Ő neki a robotformája nagyon erős viszont nincs közelharci fegyvere a JÁTÉKBAN a filmben van.Ő egy űrhajóvá alakul át ami cseppet sem a földi alakja hanem sejtéseim szerint az a Cybertroni alakja.

 

 

Ezzel véget is ért a cikk akit érdekel a játék az nézze meg a főoldalon a rovatok között van a játékbemutatóink menüpontban a játékbemutató valamint a főoldal legtetején is.

By Balage

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr622565510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása