Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.12.01. 11:22 bloggerek

Lego Harry Potter Years 1-4

Történet: Mindenki tudja hogy a történet a lego játékoknál általában a film jelenségeit követik egy kis humorral megfűszerezve. Szóval ez is mint a többi lego játék a film történetét követi az 1.-4. részig.De aki nem ismerné elmondom mikor Harry megszületett akkor egy gonosz varázsló Voldemort megölte a szüleit és majdnem Harryt is de a szülei védővarázslattal ruházták fel.És így nem hogy Harry maghalt volna hanem Voldemort elvesztette a varázserejét és emberi alakját. A filmben parazitaként emlegetik higyen egyik testről a másikra száll.Ez csak az előtörténet volt de szerintem ennyi elég is lessz. 5/5.

Grafika:A grafika az nagyon szép egy kétmagos 2.8 Intel Celeronon teszteltük és még ott is befagyott igaz maximum grafikán de a videó kártya nem volt olyan erős.És egy pici fizika is van a játékban arréb lehet lökni a tárgyakat. 5/4

Hang-zene:Hát a zenék azok jók a film zenéi vannak benne.A hangok is egész jók benne nagyon sokat nem játszottam vele de szerintem azért megérdemli a bemutatást. 5/5

Játékélmény: A játék az egyszerűen nagyon jó, egy tucat varázslat és mágia került bele.Mivel egy nagyon erős 2 játékos mód is került bele. 5/5

Szavatosság:Nagyon élvezetes én egy lego játékot nem szoktam eltenni bár a lego star wars 1et kicsit unom de azzal is el tudok játszani ha évente egyszer is de akkor is jó és mindenkinek ajánlom aki nagy legós. 5/4

Hát összességében ez a játék nagyon de nagyon jó szerintem megérdemli az 5/4.5-at.

Főbb szereplők akikkel többet mehetünk:

Ők hárman a történet során nagyon jó barátok lesznek a varázsló iskolájukban furcsa jelenségeket gonosztevőket együtt leplezik le de legtöbszőr Herrynek kell velük megküzdeni. Mindegyiküknek van egy állata. Herrynek bagoly amivel a játék során nem mehetünk. Ron és Hermione állatával mehetünk Ron állata az egér aminek sok hasznát vehetjük és kell a tovább jutáshoz is Hermione állatára szintén szükségünk van de az ő állata a macska.

Hagrid + a kutyája:

A történet során sokszor találkozik Herryékkel és sokszor megnyugtatja segít és tart velük. Herryék ha valamire rájönnek legtöbszőr rögtön futnak hagridhoz. Vele egyébként nem sokszor mehetünk a játék során de viszont amin még mi is meglepődtünk az az volt hogy a kutyájával is lehet menni.

Újdonságok:

Először is ami nekem nagyon tetszett az a célzó a varázslatokhoz. ha a támadás gombot hosszan tartjuk akkor egy kis kor jelenik meg amit az irány gombokkal irányíthatunk oda ahova lőni szeretnénk.

A másik ami tetszett és jó ötlet a fegyver váltás pontosabban nem csak a fegyver váltás hanem 1 karakteren belül több fajta varázslat kitanulása. Sajnos ezekről nem találtam képet. Lehet hogy én vagyok béna de ha valaki talál aszt szívesen kitesszük.

És még egy remek elképzelés a 2 játékos módon javítottak méghozzá úgy hogy az eddigi legókba amikor a két játékos a kép szélére értek nem tudtak tovább menni mert a képet húzta volna jobbra barra. De itt osztott képpel oldották meg. Így ha a kép szlén is tulmegy a két játékos megoszlik a kép de ha közel vannak akkor nem.

Van egy újítás ami nagyon tetszett szerintem ez az első lego amibe ez benne van ez pedig a fizika. ebben nem csak aszt mondom hogy nekimegyünk valaminek és felborul vagy felemeljük az asztalt és leesnek róla tárgyak, hanem például vannak ilyen rugók amit összeraksz rámész herryvel és pattogsz, de ha hagrid mész rá szétesik. 

És van még egy a pályákon sokszor találkozunk az a láncal, Amit ha hagrid húz ki minden rendben. de herry vagy a többiek hanyatt esnek mert gyengék.

 

 

 

 

 

Vannak ezek a részek ahol mi magunk építjük a pályát vagyis csak egy lépcsőt de igazából szinte bármit megemelhetünk megmozdíthatunk a pályákon ez nagyon tetszett benne.

 

 

Mit még kihagytam a bejárható terek elég nagyok ezért egy szellemet követve juthatunk el helyekre. És kis átlátszó pénzeket hagy maga után hogyha leállunk vagy inkább pénzt gyűjtünk akkor tudjuk hogy merre kell menni.

Az 1. trailer :www.youtube.com/watch

 A 2. trailer:

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr272485560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása