Bloggerek

A Bloggerek elérthetősége: bloggerek@freemail.hu ide küldhetitek kérdés és kéréseiteket. A facebookos oldalunk pedig ez:

  http://www.facebook.com/pages/Bloggerek/304894982884549?sk=wall

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.11.05. 18:54 bloggerek

Assassin's Creed

 Assassin's Creed:

Történet : Desmond Miles egy sivatagi assassin egy Abstergo nevű épületben fogva tartják.Egy Animus nevű géppel újraélheti a régen megtörtént eseményeket. Az assassin's creed Altair Ibn-La Ahad-ról szól. Altair és két barátjával egy kincsér mennek és megöl egy ártatlan bányászt, Majd megtámad egy keresztes kapitányt. Altairt leszúrják majd újra át kell élnie a történetet. 5/4

 Grafika:A grafika nagyon kidolgozott a textúrák is szépen ki vannak dolgozva a pixelek kicsik szépek.Sajnos ritkán bugos.De még így is 2008 legszebb grafikája címet kapta. 5/4.5

Hang-Zene:A hangok nagyon jók, kard mikor előveszi és amikor üt. A rejtett penge hangja nekem nagyon bejön.A zene néhol kicsit unalmas de ez annyira nem ront. 5/4

Játékélmény : Aki szereti az ugrálós középkori kardos játékokat annak mindenképpen ajánlom, Nekem nagyon bejött. 5/5

Szavatosság:A játék nagyon jó de a küldik nem túl változatosak ezért könnyű ráunni, de 1x végig lehet vinni. 5/4

Összességében ez egy kiváló játék aki nem próbálta az próbálja ki 5/4

 Főszereplők:

Főhősünk:

Desmond Miles:

 

 

Ő egy sivatagi Assassin akit fogságba tartanak egy Abstergo nevű épületben egy Animus nevű géppel vissza viszik a DNS-ét Altairba így ideiglenesen ő Altair.Igazábó Altair a rokona Desmondnak. 

 

 

 

 

Altair...:

 Főhősünk neve Altair Ibn La-Ahad.A neve azt jelenti (A Repülő sas senki fia).  Ő egy arab bérgyilkos. Kincsért mennek el egy bányába ő és két társa miközben leszúr egy bányászt amiért a büntetése halál de eközben megtámadják a faluját a kereszteslovagok mikor levertük a támadást utána leszúrják és az Animus nevű gépezet ami vissza viszi Desmond DNS-ét Altairba és így újra átélheti a múltat de mivel nem szabadna hogy civileket öljön mert akkor más lenne a jövő is meg ha meghalna Altair akkor Desmond se lenne ezért kikapcsol az Animusz mielőtt meghalna Altair és még abba az időbe viszi vissza Altairt mikor még nem profi és újra mester Assassinná kell őt faragnunk hogy ezt a dolgot megnem történté tegyük.

Lucy Stillman: Azelőtt mielött az Abstergo Industriessel munkát indít el, Lucy Stillman egy egyetemre járt hogy kognitív és neurológiát tanuljon, de kényszerítették, hogy távozzon, amikor a vezetői elkezdtek tartani hogy vele ered a tanulmány témája (szóban forgó áltudomány).Az egyetemből sokféle helyre jelentkezett és megpróbált közel mindenhez alkalmazkodni, ami viccel Desmondon végül kapcsolatba lépett Dr. Warren Vidic miközben egy helyet az Abstergo Industriesban fel ajánlott neki. Elfogadta az ajánlatot, és elkezdett Dr. Vidicnek dolgozni az Animus projektjén. Az első három évben, Lucy nagyrészt felelős a tervezésért.Lucy néhány Abstergóban levő alkalmazottal meglehetősen szívélyes és barátságos volt.

Ellenségek:

Háromfajta ellenség van. Van a sima katona van a kereszteslovag meg van az íjjász meg még a katona vezér.Várostól függően lehetnek mások a katonák de ez a 3 kasztjuk van.

 Katona:

 

Alap ellenség meg lehet fogni a (Shift) gombbal, ez nem védi ki a Counter Attack-eket, bármely fegyvererrel üthetjük, de nem védi ki. Ez a katona Damascus-ban és Jerusalemban fordul elő.

 

 

 

 

 

 

 

 

Íjász:

 

Ez az ellenfél ugyan olyan gyenge mint a sima katona csak annyi a különbség hogy ennek íja van de ugyanúgy meglehet fogni mint a sima katonát és ugyanú nem védi ki a Counter Attacket.

 

 

Hadvezér:

 

 

Ez a hadvezér hátránya hogy néha kivédi a counter attackot és eggyáltalán nem lehet ellökni.Erősebb mint az átlag katonák. Ő is meg tud minket fogni és ha háztetőn harcolunk vele plusz ha megfog akkor... 

 

 

A játékról:

A játék 4 városba kalauzol el minket 1100 körül amikor az első keresztesháború van. Damascus, Jerusalem, Masyaf, és Acreba. Ezek közül talán Damascus a legnagyobb és legszebb. Minden városba külön külön katonák vannak amik talán színesíthetik a játékot de csak rövid ideig. A körözési rendszer úgy lett megoldva hogy egy kis jel van a bal felső sarokba és ha az fehéren van akkor nincs körözés de ha annak a jelnek a közepén egy sárga szem jelenik meg akkor látnak a katonák de nem köröznek ha nincs szem de az egész jel sárga akkor köröznek a katonák de nem látnak ha az a jel teljesen piros akkor látnak is meg köröznek is a katonák ha az a jel szétnyílik és egy háromszöget alkot ami piros akkor csatába vagy a katonákkal. Vannak búvóhelyek a játékban szám szerint 4. De még mielőtt leírnám hogy mik azok eleinte beszélek arról hogy mikor tudunk bemenni mert ha vörösön van a jel ugye mikor látnak minket akkor hiába bújunk el megtalálnak minket de ha köröznek és nem látnak mikor sárga az egész jel akkor be bújunk és az egész jel kéken villog és míg egyet nem villan zölden addig nem tudunk kijönni.Na szóval akkor az első búvóhely a széna mibe hősünk beleugrik és elrejtőzik.Vannak a tetőkön hát hogy is mondjam ilyen kis faházak amiknek a fala vászonból van és oda ha bemászunk akkor ott sem vesznek észre. A harmadik kicsit furcsa hogy nem vesznek észre de mindegy mikor megyünk az utcán akkor látunk padokat amin emberek ülnek fontos hogy üljenek rajta emberek és akkor mi is le tudunk ülni és nem vesznek észre. A negyediket a ruhánk miatt tudjuk megcsinálni mert úgy néz ki mint egy papi ruha tiszta fehér és néha szokta az utcán mászkálni szerzetesek és ha odamegyünk közéjük és megnyomjuk a (SPACET) amivel imádkozni lehet akkor Altair autómatikusan utánuk megy és így a katonák nem vesznek észre.Fegyverek és a harcrendszer . A fegyverekből nagyon kevés van szám szerint 5 az öklünkkel együtt  van a Dobótőr van a sima tőr melyet közelharcban alkalmazunk van a kard a rejtett penge és az öklünk.A harc elég egyedi mint ahogy az irányítás is. A harc igazából 2 gombra van konvertálva az egyik az ütés a másik a védekezés de ez nem szar mert ha védekezünk és mikor megüt az ellenfél akkor a támadás gombot lenyomva ellentámadásokat counter attackokat indíthatunk melyek minden fegyvernél kivéve az ököl és a dobótőrnél 10-10 fajta van mind a kardnál mint a tőrnél és a rejtett pengénél van.De a rejtett pengével vigyázzunk mert azzal nem védekezünk csak ellentámadást tudunk indítani mert ha nem tesszük akkor búcsút mondhatunk egy rublikányi életünknek.Ja van nem halálos ellentámadás de ez csak a kardnál és a tőrnél van a rejtett pengével 100% hogy halálos lesz az ellentámadás. Mielőtt valaki félreértené hogy a rejtett penge olyan rossz hogy csak harcban lehet alkalmazni annak elmondanám hogy harcon kívül is használható katonák leszúrására.Kombók is vannak a játékba nem éri utol a prince of persiat de a gyönyörű grafika és a sok counter attack kárpótol érte.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerek.blog.hu/api/trackback/id/tr872426399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása